Starbucks Coffee Netsel Marina'daki Kahve Satışında Yaşanan Sorun!

07 Haziran

Personel ve ilgisiz çözüm odaklı asla değiller. Yaklaşık 1 saat önce netsel marinadaki şubelerinden 2 adet kahve aldım sonra paket istedim. Onun için 1 TL ücret talep ettiler. Kasaya tekrar gittim başka bir beyefendinin işlemini bekledikleri için beni de beklettiler ısrarla arkadaşım bekliyor otoparkta yer bulamamış dememe rağmen 10 TL uzattım bana bozuk paraları olmadığını para üstü veremeyeceklerini söylediler. Acelem olduğu için bıraktım çıktım yani onlar bana 1 TL BİM ® hesabını yaptı. Para vermeye gittim bana benim paramı kasalarında bozuk olmadığı için veremeyeceklerini söylüyorlar.

1 hafta önce

Her zaman sürekli sipariş verdiğimiz Starbucks'tan üst üste kötü bir tecrübe yaşadık. Yaşadığımız soruna firmadan bir geri dönüş alamadık. Sadece ücret iadesi teklifinde bulunuldu. Kahvem yarım geldi. Pastadan kıl çıktı. Yani nasıl yapılabiliyor anlamıyorum.

Starbucks Coffee Fazla Samimi Davranışlar

16 Haziran

16.06.2023 tarihinde gittiğim Starbucks Gordion şubesinde kasada çalışan E****Bey'in müşterilere karşı saygısız davranışları kendinden yaşça küçüklere karşı olan fazla samimi tavırları aynı zamanda siparişi dinlemeyip siparişi yanlış alması Starbucks kalitesine uygun davranışlar değil.

Starbucks Coffee Caramelised Macadamia Oat Latte Satılmıyor

14 Mayıs

Starbucks'ta şu anda satılan bir kahve (mesela caramelised macadamia oat latte) gittiğim çoğu mağaza da satılmamaktadır ve çalışanlar bittiğinin, satışın kalktığının hatta alaycı bir tavırla çok oldu Biteli vs denmektedir. Fakat sitesinde bile şu anda satışı bulunuyor. Ayrıca 2. Alıma da %50 indirim...

Starbucks Coffee Caramelised Macadamia Oat Latte Satılmıyor

Metrogarden Starbucks Nakit Alınmaması

27 Nisan

Orta boy sade filtre kahve istedim. Ödemeyi nakit yapmak istediğimi belirttiğimde uzattığım 200 TL yi alamayacaklarını belirttiler. Daha öncesinde gittiğim hiçbir Starbucks şubesinde bu sıkıntıyı çekmedim. Para ile sorun yaşamak böyle bir şey, bu konu ile ilgili bir çalışma yapılmasını isterim.

Starbucks Coffee Kasiyer Tarafından Yapılan Terbiyesizlik

19 Nisan

19 Nisan çarşamba günü her zaman geldiğimiz Agora AVM Starbucks'a geldik ve hesabın yarı yarı ödenmesini istedik kasadaki hanımefendi öfff en sevmediğim şey gibi şeyler söyledi bu nasıl bir terbiyesizlik? Nasıl bir saygısızlık? Her zaman geldiğim yerde böyle bir şey yaşamak beni gerçekten üzdü

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.