Sporstep Olmayan Ürünü Satma Çalışması!

Sporstep Instagram sayfasından yaptığım ayakkabı alışverişi elime ulaşmadı. Para iadesini de yapmıyorlar. Tekrar da göndermiyorlar. Asla hiçbir yerden ulaşamıyoruz. 1500 TL'lik bir yanıltma yaşadım. Bu sayfalar kapatılmalı ya da düzgün işlerini yapmalılar. Zamanıma ve parama yazık.
2 ay önce Sporstep'ten ayakkabı satın aldım. Kargo evde olmadığım için geri gönderildi. Ne ayakkabı var ortada, ne de para iadem yapıldı. Müşteri hizmetleri dönüş yapmıyor. Kargo şirketiyle görüştüm, satıcıya iadesi yapılmış görünüyor ama ayakkabıyı geri göndermediler. Paramı da iade etmediler.
27 Mart tarihinde vermiş olduğum siparişi teslim alamadım satıcıyla iletişime geçmeme rağmen param iade edilmedi sipariş hakkında Herhangi bir bilgi alamadım. [email protected] adresli satıcısından sipariş verdim. Adres yanlışlığı dediler ama en son siparişi göndermeyip para iadesi yapalım dendi ama...
Sporstep olmayan ürünü satma sorunu. Çiçek Sepeti üzerinden Sporstep satıcısına ait profilden aldığım ürün. Bana ulaştırılma süresi geçmesine rağmen hala kargoya bile verilmedi. Arayıp iletişime geçmeye çalıştığımda tedarik edemediklerini söylediler. Tedarik edemediğiniz ürünü nasıl satışa koyup satıyorsunuz. Sporstep mağazası 2 gündür beni oyalıyorlar ve bu oyalama da devam edecek gibi.