Kötü Koku Ve Zorla Ödeme

04 Kasım 03:29

Maltepe Şölen Çorba'da masaya oturarak köfte sipariş ettim ve masaya konar konmaz rahatsız edici bir sakatat kokusu aldım. Yine de yanılmış olmayı umut ederek bir ısırık aldım ama midem bulandı. Hemen garsonu çağırıp kibarca yemekte sorun olduğunu ve yiyemeyeceğimi söyledim. Belki de sakat değildir, gözümle görmedim koyarlarken ama kesinlikle eti çok kötü koktu bana. Buna rağmen ya aynısını geri getirmek ya da yeniden o kötü kokan köftelerden yenilerini pişirerek getirmek istediklerini söylediler. Kabul etmeyince de zorla benden köftenin parasını aldılar. Oysa 1 adet köfte tanesi bile yiyememiştim. Arkadaşımla gelmiştik, koca mekanda bizden başka zaten sadece 1 masa vardı. Sebebinin ne olduğunu yaşayarak öğrendik. Sağlık Bakanlığı'na şikayette bulunacak kadar kötü bir işletme Maltepe minibüs yolundaki şubesi. Benden aldıkları 310 lira ile ben fakir olmadım ama onlar da zengin olmadı. Neyin kafasını yaşadığını bilmediğim, sağlığa zararlı, asla yemek yenmemesi gereken kaba ve sağlıksız işletme.

Şölen Çorba Hizmetin Yetersiz Olması

Ali
19 Temmuz 05:59

Şölen Çorba Garsonların Kötü Tavrı

25 Ekim 21:07

Şölen Çorba Kelle Paça Hayal Kırıklığı: Sıcak Su Şoku!

Eren
27 Ekim 05:48