Seval sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market'te QR Ödeme Karmaşası Ve Geri Ödeme Sorunu

11 Şubat 2024 12:13

29 Ağustos 2023 tarihinde Aksaray Paşacık Mahallesinde bulunan şok marketten alışveriş yaptım. Yaptığım alışverişi QR kod ile ödeyeceğimi belirttim pos cihazını ona göre ayarladılar. QR ile ödeme yaptım ücret benim hesabımdan kesildi fakat onların hesabına düşmediğini nakit olarak ödeme yapmam gerektiği daha sonrasında ücretin hesabıma yatacağı söylendi. Ben ücreti nakit olarak ödedim ama o tarihten beri benim geri ödemem yapılmadı. 1-2 gün sonra tekrar şok markete gidip durumu anlattım bana numara ve mail adresi verdiler. Numarayı arayıp tekrar konuştum durumu izah ettim, mail atmam gerektiği söylendi. Söyledikleri şekilde mailimi attım 3-4 hafta aralıklarla aradım sürekli olarak isteminiz zaman aşımına uğramış ben sizin için tekrar mail gönderiyorum denildi ama bir sonraki aramamda yine aynı cevapları aldım. Bu kadar büyük bir şirket için bu sorumsuzluk ve saygısızlığın biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Resmen karşılarındaki insanı saf yerine koyup olayı görmemezlikten gelmeye çalışıyorlar. Son çare olarak buraya yazıyorum. Durumla ilgili gerekli işlem yapılmasını talep ediyorum.

11 Şubat 2024 12:35 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Seval
22 Şubat 2024 11:25

11 şubattan beri bekliyorum hala tarafınızdan bir geri dönüş alamadım.

Gülen
14 Mart 18:56
pos-iptal-islemi-magduriyeti-cozum-bekliyorum-1.pdf
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
18 Ekim 2024 10:30