Şok Marketler Cepte Şok Uygulaması Sorun Yaşama

Hüseyin
18 Ocak 2023 15:04

07.12.2022 tarihinde cepte Şok isimli uygulam üzerinden evdemo fiona 4 çekmeceli şifonyer satın aldım. 15 iş günü geçmesine rağmen ürün gönderilmedi. Konuyla ilgili olarak müşteri hizmetlerini 25-26-27 ve 28 Aralık 2022 tarihlerinde aradım ve ürünün gönderilmemesini, başka bir satıcıdan temin ettiğimi ve siparişin iptal edilmesini istedim. Şok müşteri hizmetlerinin evdemo mobilya'ya mail attıklarını ve talebimi ilettiklerini söylemelerine rağmen 28.12.2022 tarihinde ürünün evdemo mobilya tarafından gönderildiği mesajı cep telefonuma geldi. Şok müşteri hizmetlerinin tekrar arayarak ürünü almayacağımı beyan ettim ve evdemo mobilya tarafından kendilerine 29.12.2022 günü mail geldiğini, ürünün kargodan almayarak iade etmemi ve ücret iadesinin de kargo ellerine ulaşınca yapacaklarına dair mail aldıklarını beyan ettiler.

03.01.2023 günü ürünün kargodan almayarak geri iade ettim ve Şok market müşteri temsilcisi ile konuşarak cepte Şok uygulaması üzerinden teslim aldım sekmesine tıklayarak kolay iade talebi oluşturdum. 18.01.2023 tarihi itibariyle iade etmiş olduğum ürünün hala Horoz Lojistik firmasının deposunda bekletildiğini, evdemo mobilyaya ulaşmadığı bilgisini Horoz Lojistik firmasının müşteri temsilcisinden öğrendim. Her gün cepte Şok müşteri hizmetlerini aramama rağmen herhangi bir geri dönüş tarafıma yapılmamakta ve param iade edilmemekte. Para iadesinin ne zaman yapılacağı, ürünün ne zaman gönderileceği hakkında hiçbir firmadan bilgi alamıyorum. Ayıplı hizmet veren cepte Şok ve ürünü zamanında göndermeyen evdemo mobilya ile ürünü zamanında üretici firmaya teslim edemeyen ve hala bekleten Horoz Lojistik firmasını ayrı ayrı tebrik ederim. İnsanları mağdur etmeye hakkınız yok.

Şok Marketler Ürünleri Eksik Getiriyor Ama Kapıda Parayı Tam Alıyor

A. Yetgin