Cepte Şok İade Sorunu

23 Mayıs

Cepte Şok'ta sipariş oluşturdum ama siparişim farklı bir şehirdeki Şok'a düşmüş, bu sebeple market arayarak iptal etmemi önerdi. 450 liralık siparişimi iptal edip tekrar 550 liralık bir sipariş oluşturdum. Yine aynı şekilde farklı şehre düşmüş sipariş. O siparişimi de iptal ettim ve toplam 1.5 saat boşuna beklemiş oldum. Bu da yetmez gibi iadenin Şok cüzdanıma yapılabileceğini, kartıma aktarılamayacağını bildirdiler. Ben aynı tutarla farklı bir markette hatasız alışveriş yapmak istiyorum, bu durumda Şok'un yazılımsal hatası yüzünden mağdur durumda kalıyorum.

07 Haziran 13:48

Cepte Şok'tan verdiğim siparişleri market iptal etti, ödediğim tutar 14 gündür iade edilmedi. Müşteri hizmetleri hızlandırıyoruz deyip duruyor ama hiçbir sonuç alamadım. Toplamda 1000 liralık bir iptaldi ve marketin sebep olduğu bir hata yüzünden ben mağdur oluyorum, resmen kendi parama ulaşamıyorum.

02 Haziran 10:02

23 Mayıs'ta gerçekleştirdiğim alışverişimi market çeşitli nedenlerle iptal etti. Ücretimi bana iade edemediklerini, uygulama içi cüzdana iade edebileceklerini söylediler. Hata benden kaynaklanmasa da ücretin tarafıma iletilememesine rahatsızdım ama yapılabilecek bir şey olmadığından kabul ettim. İademin gerçekleşeceğini söylemelerine rağmen hala iade alamadım. 1000 liralık ödemem hala markette bekliyor. On gün oldu, mağduriyete sebep oluyor bu gecikme.

Şok Marketler Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 28 sa 47 dk
Şok Marketler Logo
25 Mayıs 15:20

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Şok Marketler 15 Aydır Yapılmayan Geri Ödeme

1 hafta önce

05.06.2022 tarihinde Şok Marketin bir mağazasından alışveriş yaptım. Ödemeyi, yeterli olan Kredi Kartı puanlarımla yapacağımı ilgili personele söyledim. Kasadaki pos cihazında şifremi girdim sonra görevli personel, kartımın hata verdiğini söyledi. Kendisine işlemi tekrar etmesini rica ettim. Ancak, ...

Şok Marketler 15 Aydır Yapılmayan Geri Ödeme

Şok Marketler Kasiyerinin Haksız Yere İki Defa Çekim Yapması!

27 Ağustos

Şok marketten alışverişim esnasında pos cihazında kağıt bittiği için ikinci defa kartla çekim yapıldı ve ilkinin hatalı olduğunu tarafıma iade edileceğini söylemelerine ve tarafımca yapılan tüm başvurulara rağmen üzerinden 1 yıl geçmiş ve ücretini ödemediler hatta geri dönüş bile yapmıyorlar.

Şok Marketler Cepte Şok Uygulama Hatası

24 Ağustos

16 Ağustos 2023 tarihinde kredi kartımdan win bakiyeye 330 TL yükledim sonrasında cepte şok'tan alışverişi. Onaylanmadı fakat win bakiyem çekildi günlerdir aramama rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. İndirimdeki ürünleri de kaçırdım.

Şok Market Fazla Para Çekmesi

23 Haziran

Alışveriş sonrası ödeme kısmında kredi kartımdaki puanı kullanmak istedim. Kartımdaki puan için şifremi girdim daha sonrasında hata verdi dedi kasiyer. Birkaç defa denedikten sonra başka kart ile ödemeyi gerçekleştirdim. Ancak eve geldikten sonra mobil bankacılıktan kontrol ettiğimde 85 TL puanım çe...

Şok Marketler Mükerrer İşlem Ücret İadesi

08 Mayıs

01.05.2023 tarihinde 5504- aktaş mah. Mağazadan 43,40 TL lik alışveriş yaptım. K. K ile temassız ödeme ile ödememi gerçekleştirdim fakat kasiyer hata olduğunu ödemenin alınmadığını ve tekrar ödeme yapmamı istedi. Bende tekrar ödemeyi k. K. Kartım ile yatım ama yine hata olduğunu ödemenin alınmadığı ...

0 Yorum

Şok Marketler Şikayetvar üye markasıdır