29 Mayıs
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Merve Hanım'a sorunumun çözümü için sergilediği profesyonel yaklaşımı için teşekkür ediyorum.”

Uygulama güncellemesinden sonra kartını mobil uygulamaya ekleyemiyorum. 4 gündür kimse bir çözüm üretmedi. Her görüştüğüm "yetkili" konunun çözümünü bir başkasına atıyor. Yeni uygulamada kart numarası hatalı mesajı alıyorum. Eski uygulamada bu kart ******** kullanıcısına kayıtlıdır mesajı alıyorum. Sodexo kendi şirketimle çözmem gerektiğini söylüyor. Şirketimin kayıtlarında bir problem görünmüyor. Özetle mobil uygulamaya kartımı ekleyemiyorum. Dolayısıyla mobil ödeme gereken yerlerde kartı kullanamıyorum. Koca Sodexo 4 gündür nasıl bu sorunu çözemez anlamış değilim...

Sodexo Logo
29 Mayıs 12:26

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 4447277 numaralı müşteri hizmetlerimize iletebilirsiniz.

Sodexo Logo
29 Mayıs 19:38

Merhaba Yasin Bey, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz.Konu yetkili departmanlarımıza yönlendirilmiştir. Konuyla ilgili gerekli incelemeleri sağladıktan sonra tarafınıza ulaşım sağlanacaktır.

Yasin
31 Mayıs 19:01