Sodexo Kartınız Kapatılmıştır Uyarısı

01 Haziran

Sodexo kartımın şifresini unuttum, yeni şifre aldım giriş yapmaya çalışıyorum, ancak hesabınız kapatılmıştır. Uyarısı alıyorum. Uzun süredir hesabıma giriş yapamıyorum. Konuya yönelik geri dönüş ve desteğinizi rica ederim.

Sodexo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 8 sa 27 dk
Sodexo Logo
01 Haziran 19:35

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 4447277 numaralı müşteri hizmetlerimize iletebilirsiniz.

Sodexo Kartımın Şifre Hatası

06 Temmuz

Merhaba, numara değiştim Sodexo kartıma giriş yapamıyorum. Eski numarama mesaj gidiyor konu hakkında yardımcı olabilir misiniz. Bakiyeme ve mobile hiçbir şekilde giriş yapmıyorum. Tekrar yeni hesap açtığımda ise kart başka bir maile kayıtlı olduğu için ondan da ayrıca hata alıyorum.

Sodexo Yaşanan Hizmet Beceriksizliği

4 gün önce

Sodexo kart şifremi unuttuğum için yenilemeye çalışıyorum. Sabahtan beri 3 kez aramama, mail adresimi değiştirmelerine karşın asla yenilemediler ve şifre yenileme maili tarafıma gönderilmedi. İçerisindeki bakiye kullanılamaz durumda. Acilen şifremin yenilenmesini bekliyorum

Sodexo Karta Şifre Oluşturamıyor, Müşteri Hizmetlerine Bağlanamıyorum

02 Mart

Merhaba. Yemek için Sodexo kart verdi iş yeri, içinde 2 aylık bakiyem var birikmiş, kullanmak istiyorum ama Karta bir türlü şifre oluşturamıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Defalarca arıyorum, her türlü kombinasyonu denedim ama maalesef karta şifre oluşturmak için bir yol bulamadım. Kulla...

0 Yorum

Sodexo Şikayetvar üye markasıdır