Sneaker Borsası Ayakkabı Siparişi Sorunları
Bu siteden bir ayakkabı istedim. İstediğim ayakkabı yerine başka modeli geldi. Adamlara yazdığımda ise cevap vermiyorlar. Hem orijinal olmayan ürün gönderiyorlar hem de farklı ayakkabı. Ben hakkımı bunlara helal etmiyorum. Müşteri memnuniyeti sıfır.

Sneaker Borsası Paketleme, Kalite
Ürün orijinal değil. Kalitesi iyi değil. Kargo paketlemesi daha kötü paketlenemezdi. Ayakkabı her tarafından ezilmiş şekilde çıktı kutudan. Nike court vision aldım 800 TL neredeyse kargoyla beraber ve ayakkabı 800 TL'lik bir ayakkabı değil yani kalitesi tartışılmaz derecede kötü.

Sneaker Borsası Ayakkabının Fotoğrafını İstedim Küfür Ettiler!
Sneaker borsası adlı Instagram hesabından almak istediğim ürünün fotoğrafını istedim küfür etti. Bu sayfa art niyetli. Ayakkabılarımız depoda falan filan deyip insanları yanıltıyorlar. Fotoğrafını da koyacağım çakma ayakkabıları koyup orijinal diye milleti yanıltıyorlar.
Daha 1 kez giydiğimiz Nike ® marka (orijinal diye satılan, ancak kesinlikle orijinal bir ürün olmadığı anlaşılan) spor ayakkabının açık renk olan üst kısmına koyu olan bölümünün malzemesi boya verdi ve ön üst kısmında koyu renk oluştu. Satıcıya ayakkabının resmini atmama rağmen, kabul etmeyip, saçma sapan öneriler sundu (ıslak bezle silme, köpükle silme, lostraya götürme vb...) giyilmiş ürün olduğu için iade ve değişimin olmayacağını söylediler.