Sleepy
Son 30 günlük sayfa görüntüleme sayısı 186.482
Sleepy 898 şikayet listeleniyor.
Sleepy Bebeğim Pişik Oldu
Külot bez kullanmaya karar verdim. Reklamları dolayısıyla Sleepy markasını tercih ettim ama daha kullanalı bir hafta olmasına rağmen bebeğin poposu in...
Sleepy Bebeğim Mahvoldu Pişikten
Aylardır kullandığım bez fiyatı arttıkça bende yakınlarımın tavsiyesi üzerine Sleepy aldım, almaz olsaydım bebeğimi mahvetti kanayan yaraya döndü daha önce de denemiştim yine aynı şeyle karşılaşmıştım, her yerden dava edeceğim artık bu işin peşini bırakmayacağım. Yavrum can açısına ağlamaktan uyuyam...
“Şikayetim giderildi teşekkür ederim”
Burcu Şikayetini Yayından Kaldırdı“Yeşim hanıma ilgisi için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü tekrar yaşamamak dileği ile. Ayrıca firma gerçekten diğer firmalar gibi baştan savmadı gece 3te yazdığım şikayet için sabah 9. 30da arayıp dinlediler sorunu çözmek için uğraştılar. Teşekkürler”
Özge Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlgilenildi teşekkürler”
İlayda Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sleepy firmasından yeşim hanıma çok teşekkür ederim kendisi çok ilgilendi hatta denemem için islak mendil gönderiyorlar çocuğumu pisik yapan mendili yıkadığım için teste gonderilemiyo satin aldığım firmaya ulaşmaya çalışacağım”
Hilal Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetım çözüldü teşekkürler”
Rabia Şikayetini Yayından Kaldırdı“Marka ile görüştüm Numune göndereceğim çözüm sağlandı”
Sümeyye Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Mantar Pişik Pişik
Prima sonrası fiyatı uygun diye Sleepy kullanmaya başladım ve bebeğim ikinci kez yoğun pişik oldu. Sanıyorken bu sefer mantar olduğunu öğrendim. Eski bez markama geri donuyorum hiç memnun kalmadım. Islak mendilinide de kullanmayı bırakıyorum gerçekten çok kötü bez dolu değilken bile sızdırma yapıyor
“Tarafıma hemen dönüş sağlandı ilgili ve çözüm odaklı olduğunuz için teşekkür ederim”
Derya Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Pisik Ve Sisi Sızdırma
Bebeğim 5 aylık bu ayına kadar bezi kullanıyorum şiddetli pisik oldu. Bezi açtığımda kan görüyordum sonra başka marka aldım kremlerle 1 ayda zor düzelttim ve elimde şu an 162 tane bez var ve kullanamıyorum ve sabah kalktığımda koltuk altına doğru sis bence siz bu Sleepy bezini artık düzeltin her kim...
“Yeşim hanıma teşekkürlerimi sunuyorum gerekli tüm açıklamaları tarafıma ilettiği için 💖”
Fatma Şikayetini Yayından Kaldırdı“Firmadan Yeşim Hanım o kadar güzel şekilde ilgilenerek sorunumu çözdü ki, şikayetçi olan bir tüketici olarak tekrardan kendimi 100 lü paket Sleepy alırken buldum. Kendisine başarılarının devamını dilerim.”
Dilara Şikayetini Yayından Kaldırdı“İletişime geçildi. Çözüm üretildi”
Aslı Şikayetini Yayından Kaldırdı