Sleepy
Son 30 günlük sayfa görüntüleme sayısı 186.434
Sleepy 503 şikayet listeleniyor.
“Sleepy tarafından dönüş sağlandı ve inceleme başlatıldı teşekkürler”
Gizem Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Külot Bez Sızıntı
Kızım doğduğundan beri markanızın bantlı bezlerini kullanıyordum ve son derece memnundum. Kampanya dönemimde 3 numara külot bezinizden 6 paket aldım m...
“Firma yapılan değerlendirme sonrasında elimde bulunan 6 paket 3 numara külot bezin üretiminde hata olduğunu ve mevcut 3 numara külot bezlerimin tamamını 4 numara külot bezle değiştirerek mağduriyetimi gidermiştir. Teşekkür ediyorum.”
“Şikayetim çözüldü”
Eda Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sleepy aradı ilgilendi teşekkürler ”
Muhammet Şikayetini Yayından Kaldırdı“Seçil hanım tarafından arandım ve çözüm süreci başlatıldı. Çok teşekkürler.”
Birsen Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü çok teşekkür ederim”
Selin Şikayetini Yayından Kaldırdı“Meryem hanım konu ile ilgilendi gerekli aksiyonları alacak çok hızlı dönüş yapıldı. Teşekkür ediyorum.”
Alev Şikayetini Yayından Kaldırdı“Hızlı dönüş olduğu için ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim”
Eda Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorun bildirmemden 10 dakika bile geçmeden hemen arayıp bilgilendirdiler. Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim.”
Fatma Şikayetini Yayından KaldırdıKonu Sadece Sleepy İle Alakalı
Konu Sleepy ile akalı lütfen bu firmaya yönlendirelim Ellerinizden öper 2 tane çocuğum var. Biri 2 sene oldu. Bezi bırakalı, diğeri daha 11 aylık. Her ikisinde de Sleepy bebek bezini tercih ettik, ediyoruz derken bugün yaşadığım olay otur bir düşün dedirtti. Konuya gelelim; aktüel ürünlerden A101 ...
“Teşekkürler”
Ebru Şikayetini Yayından Kaldırdı“Zeynep hanım konu ile alakalı çok ilgilendi teşekkür ediyorum telafi için hediye bez gönderecekler çözüm odaklı müşteri memnuniyeti esas tutularak ilgi alaka gösterdiler çok teşekkür ederim”
Şerife Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Bebek Bezi Sızdırıyor
Merhaba, Sleepy bebek bezi aldım daha önce buraya şikayet oluşturmuştum ve geri dönüş aldım. Ancak tamamıyla yetersiz bir çözüm üretilmeye çalışıldı. Hepsiburada üzerinden aldığım Sleepy bebek bezi 2019 ocak ayı üretimli. Ben Sleepy bebek bezini temmuz ayı itibariyle kullanmaya başladım. Ve beğendiğ...
“Şikayetim hemen dikkate alınarak çözüme kavuşturmak için gerekli işlemleri başlattilar. teşekkürler”
Hikmet Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Bebek Bezı Sızdırma Yapıyor!
Sleepy sitesinden bebek benzi aldım. Benzin içinde sadece pamuk var çişi hapsedecek bor kanal yok. Benzin ön tarafı dolduktan sonra sızdırıyor. Arka taraflar ıslanmıyor bile. Bir de bacaklarının kenarı kızardı biraz daha kullansam yara olacak. Aldığıma bin pişmanım. Kullanmışsam artık kalanları.