Sleepy
Son 30 günlük sayfa görüntüleme sayısı 186.434
Sleepy 503 şikayet listeleniyor.
“Çözüldü teşekkürler ederim”
Erzincan Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Sivilce Ve Yara Yapıyor
Kızım doğduğundan beri kullanmış olduğum Sleepy bambu bebek bezi en son aldığımız 4 numara olan paketler çok sıkıntılı bebek bezlerin sırt kısmından i...
“Konu ile ilgilenen müşteri hizmetlerinden Zeynep Hanıma çok teşekküre ediyorum.”
Sleepy Bebek Bezi Sorunu
Bebeğim doğduğundan beri Sleepy bebek bezi kullanmaktayım. Çok memnundum ancak en son internet sayfanızdan aldığım 4 numara cırtlı bezlerde bezin için...
“Bu sabah dönüş yapıldı ve güzel ilgilenildi örnek göndermem istenildi teşekkürler Sleepy.”
Tuba Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Bez Sorunu
Sleepy bez şikayetim hala devam etmekte ürün yolladınız Jumbo jumboda da aynı sorun külot normal bezde de aynı sorun gerçekten çamaşır yıkamaktan gece oğlumun altını değiştirip kuru yatırıp sabah çis içinde bulmaktan bıktım karnı beli ıpıslak her sabah artık paramı çöpe atmayacağım.
Sleepy'de Belden Ve Yanlardan Tasma Oluyor
Dört buçuk aylık 7 kilo kızım 4 numara kullanıyoruz. büyük tuvaletini yaptığı an belden veya yanlardan taşma oluyor.atleti kaka içinde kalıyor. neden ...
“Şikayeti yazdıktan kısa süre sonra firma tarafından arandım ve gerekli aksiyonlar alındı”
Fatih Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy 5 Numara Etiketli Bebek Bezi Sızdırması
Maalesef her sabah sırılsıklam idrar içinde uyanıyor kızım. Bezden memnundum ama böyle bir olayla karşılaştım. Kızım alerjik bebek ve hangi bezi kullanacağımı şaşırdım kaldım. Gün içerisinde çok sık değiştiriyorum ve gece de 12'de takıp 6'da değiştiriyorum. Vallahi ne yapacağım şaşırdım.
“İlgi alaka harikaydı teşekkür ederim”
Selçuk Şikayetini Yayından KaldırdıSleepy Tahriş Edici Ped
İki aydır kullandığım bir ürün. İki denememde de sonuç hüsran. Gün içinde 7-8 defa değiştirmeme rağmen pişik oldum ilk ay sivilceler oluştu. Şimdi yine aynı yanma acı tenimi mahvetti . İlk defa üşenmedim kullandığım ürün hakkında buralara gelip yorum attım içimi dökmezsem çatlardım o derece hayal kı...
“Çok hızlı geri dönüş sağladılar, gerekli bilgilendirme yapıldı. Teşekkür ederim.”
Yüksel Şikayetini Yayından Kaldırdı“Bu kadar hızlı dönüş olacağını tahmin etmemiştim. Problemi çözmek adına yürüttükleri süreç çok sağlıklı. İlginiz alakanız için teşekkür ederim.”
Nesibe Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sleepy tarafından tarafıma ivedilikle dönüş yapıldı konutla ilgili fiili bütün aksiyonlar alındı Sleepy firmasına gösterdiği yüksek duyarlılık ve özveri için teşekkür ediyorum.”
Seyfettin Şikayetini Yayından Kaldırdı“Tarafıma hemen dönüş yapıldı. İlginiz için teşekkürler.”
Zekiye Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim”
Engin Şikayetini Yayından Kaldırdı