Sky Financial Market Mağduriyetlere Devam Ediyor, Durmuyor
Sky financial market ’in kısaca özeti; tamamen pişmanlıktan oluşacak süreç. Olayın başı ve ortalarında olan herkes için çok önemli ışık tutacağı ve yeni mağduriyetlerin doğmasını engelleyeceği öngörümle lütfen yazdıklarımı değerlendiriniz. İlk tanışmamız şirket müşteri. İliş. Yön. D** y. Hanım’ın aşırı ısrarlı telefon aramalarına ve ikna çabalarına istinaden 100 USD’ lik tamamen iyi niyetli olarak gönderilerek açılan kısmi yatırım ile başladı. Hesabımız açıldı.
İşlemler için sonrasında tarafıma yönlendirilen sözde yat. Uzm. Olarak lanse edilen e---e k. İle devam eden ve daha ilk işlemlerde tamamen zarar başlangıçlı bir işlemler neticesinde hesabımın anında sıfırlanmasına yol açtı ve ancak ek yatırım yapılarak durumu kurtaracaklarına yönelik yeni bir yaklaşımla o telaş ve hengame arasında ilave 500 USD. Lik bir yatırım daha ve akabinde hemen bir önceki yat. Danışmanını işten kovduklarını yerine yeni bir yat. Uzm. Olarak yeni görevi devralan m***b. İle devam edeceğimi ifade ettiler. Sonuçmu gene aynı şekilde ters işlemler ve hemen gene hesabımın sıfırlanacağını yine ek kaynak yapmak suretiyle artıya geçebileceğimiz öngörü ile yine ilave 500 USD lik bir yatırım daha.
Kısaca 100 USD ile başlayan ve 2000 USD’ ye ulaşan bir birikimim gitti. Her seferinde yapılan telefon kavga ve WhatsApp yazışmalarımız da da ifade ettiğim üzere kaybetmek için yat. Danışmanına gerek yok ben kendimde kaybederdim söylemim sonrasında yine firmanın bir başka yat. Uzm. Olduğu ifade edilen n** k. Tarafından tekrar aranıp devreye girilerek kendi oluşturdukları mağduriyeti gidereceklerine yönelik söz vermeleri ile başlayıp bir nebze toparlama süsü verip ilave kaynak talep edilmesi ve sonrasında tabi ki artık buna yanaşmak istemememin neticesinde mevcut hesabımın kapatılması ve biriken paramın geri ödenmemesi ile sonuçlanan mağduriyet süreci. (hep sözde yatırım tutarı kadar Bonus verecekleri ifadesi ile kredi geçilmesi ve geri alınması standart oluşan olaylardır.) bu paramı geri alacağıma pek ihtimal vermiyorum ama en azından düzgün bir insan olarak yeni mağduriyetlerin oluşmaması için kendimce yapmış olduğum bir insani davranış çıkışı benimkisi. Cum. Başsavcılığı nezdinde de bir başvurum oldu.
Kor Yazılım ve Bilişim teknoloji hizmetleri ltd. Şti. Adına para topluyorlar. Para toplama yasal hiçbir izin ve yetkileri yok. SPK 03.06.2022 de ‘onlarca insanın yatırımlarını zarara uğratan 37 firmayı geçen hafta kapattı.’ liste içinde bakın kim var. Ne tesadüf değil mi?