Skechers Marka Ayakkabı Mağduriyeti

Teşekkür ederim ayrıca şimdi bir mesaj geldi yasal inceleme 30 iş günüdür diye en kısa sürede dönüşünüzü bekliyorum artık bu durum bir an önce çözüme kavuşsun istiyorum

1 Hafta giyilmiş bir ayakkabıda nasıl müşteri hatası olabilir. Üretim kaynaklı hata olmadığını söylüyorsunuz sorarım size sizin markanızın dayanıklılık süresi, sağlamlığı 1 hafta mıdır? Skechers pişmanlıktır. Ürününüzün arkasında durun lütfen mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum!

İnceleme sonucu bir rapor düzenlenmiş. Tamamen fiyasko diyebilirim. Markanızın adına kandık, yanıldık. Çevremde Skechers ayakkabı alacak olanlara tavsiye etmeyeceğim. Soran olursa da markasına aldanmayın ürünün arkasında durmuyorlar, satarken 2 yıl garanti verip 1 hatfalık giyilen ayakkabıya kullanıcı hatası diyorlar diyeceğim. Hiç memnun kalmadım. Tamamen mağdur etme üzerine kurulmuş bir sisteminiz var...
04.07.2022 tarihinde Antalya Terra City Skechers Mağazasından 232040 NVYNVY8 ürün kodlu arch fit spor ayakkabı aldım ve 1 hafta giydikten sonra arka fileto kısmında kullanılan malzemeden dolayı kırılma meydana geldi. Aldığımız mağazaya incelenmesi için tekrar götürdüm birkaç gün sonra telefon ile bana müşteri hatası olduğunu ve İstanbul merkeze kargo ile göndermemiz gerektiği söylendi. Ürün İstanbul'a gittiğinde ürünün internet üzerinden alınmadığı için işleme konulmayacağı, tekrardan tarafımıza gönderileceği ve alınan mağaza gidilerek mağaza üzerinden tekrar İstanbul merkez mağazaya gönderilmesi gerektiği iletildi. Ayakkabıyı alalı 2 ay olmasına rağmen sadece 1 hafta giyebildim ve ayakkabı kargolarda resmen süründü. İşin ilginç yanı 1 hafta giydiğim ayakkabı 7 haftada 2500 km yaptı ve hala sonuç alamadık. Sizlerden ricam 1700 TL'ye aldığım ayakkabımı artık giymek istiyorum. En kısa sürede tarafıma dönüşünüzü bekliyorum. Ürününüze sahip çıkın ve tüketicileri mağdur etmeyin!