Skechers İade Değişim Deforme Ürün

17 Mayıs

5 aylık ayakkabı içlerinde deforme oldu. İade değişim kabul etmediler. Viaport ® asia Boyner'den aldığım Skechers GO walk Flex ayakkabı böyle bir saçma şey görmedim. Arkadaşım p** aldı hemen iade yapıldı. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

Skechers Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 35 dk
Skechers Logo
18 Mayıs 10:02

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi 0850 488 02 00

Emrullah
18 Mayıs 11:26
Skechers İade Değişim Deforme Ürün

Ayakkabıyı yanlış giyiyormuşum o zaman topuk bölümünün yıltırması lazım ama yanlar yırtık

Skechers Ayakkabı 4 Ayda Tabanı Açıldı

23 Ağustos

Mart 2023 tarihinde İstanbul Viaport Boyner den almış olduğum Skechers marka çocuk ayakkabısı 4 ayda Ayakkabının altı açıldı. 19 Temmuz 2023 tarihinde İncelenmesi için almış olduğum Boyner mağazasına bıraktım, bir aydır ne arayan ne soran oldu, bugün telefon ile kendim aradığımda ürünün inceleme son...

Skechers Dayanıksız Ayakkabı Ve Şirket Sorumsuzluğu

1 gün önce

İstanbul Esenyurt Haramidere ampa gros AVM Boyner mağazasından 01.05.2023 tarihinde 1500 TL vererek bir dünya markası olduğu bilinen Skechers marka bir ayakkabı aldım. Bu ayakkabıyı ise gidiş gelişlerde kullandım, çünkü isim gereği iş yerinde terlik kullanıyorum. Sadece gidiş gelişlerde kullandığım ...

Skechers Dayanıksız Ayakkabı Ve Şirket Sorumsuzluğu

1 gün önce

Boyner'den 1100 TL'ye Skechers eşofman altı aldım bir hafta sonra giydim ilk giyişimde kalça bölgesi bayağı tiftiklendi hemen ürün incelemesi için müşteri hizmetlerine götürdüm yaklaşık bir ay sonra inceleme sonrası red cevabı geldiğini öğrendim. Skechers gibi bir marka nasıl böyle bir hata yapar.

2 gün önce

Boyner'in internet mağazasından aldığım Skechers GO run elevate ürününü alalı daha 6 ay bile olmadan iç yan astarları iki ayakkabının da aynı yerleri yırtıldı. Kış dönemine denk geldiği için neredeyse 2 ay bile giymedim. Garantiye gönderdim, 3 gün sonra red kararı geldi. Kullanıcı hatasıymış. Kullan...

Skechers Kötü Ürün Ve İlgisiz

2 gün önce

Ürünün iç filelerinde tiftiklenme ve arka kulağının bir tanesinin içi boş, 2 gün giyildi sadece. Bu halde olması çok şaşırtıcı. Boyner'den almıştım, 2 kere ürünü yolladım incelemeye. 2 kerede red geldi. Ben artık ürünün orijinal olduğuna inanmıyorum. Böyle ilgisiz markayla bir daha alışveriş yapmam.

0 Yorum

Skechers Şikayetvar üye markasıdır