Skechers Ayakkabının Dayanıksız Oluşu

Beyefendiler nasıl doymuşsa tenezzül bile etmiyorlar aramaya baksanıza! İletişim numarasını kendimde bulabilirdim sizin göndermenize gerek yoktu.
Evet verilen numarayı arıyorsunuz ve size söylenen şu oluyor. Tekrar mağazaya gitmeniz ve ürün hakkında yine inceleme talep etmeniz gerekiyor. İşim gücüm yok 3 günde bir mağazaya gideyim. Neyse Skechers alacak müşterilere tavsiyem, sakın yanından bile geçip almayın! Son derece dayanıksız bir ayakkabı hele bu modele dokunmayın bile mütlaka işaretli kısımdan açılıyor paranızı çöpe atmayın.
Yahu 6361 şikayetten! 261 çözmüş bir markanın ürününden ne fayda gelir!
Şaka gibi ilk 20 şikayet ayakkabıların ömrü 3 ay diyenlerle dolu!
Evet yine devam ediyor sorun şimdi de yeni bir şey öğrendik Skechers ayakkabılarla dışarı çıktıysanız ve hiç beklenmedik bir anda yağmur başladıysa vay halinize çünkü ayakkabı ıslanır ve herhangi bir açma yaparsa kabahatli siz oluyorsunuz! Yani ayakkabıyı hava durumundan eminseniz giyin.
Yani anlayacağınız rahat ayakkabıymış şöyleymiş böyleymiş cümlelerine kanmayın müşteri odaklı bir marka değil bu çok net belli zaten yaptıklarıda yanlarına kar kalıyor denetleyen falanda yok. Neyse bizde o zaman Ticaret Bakanlığı üzerinden hakkımızı aramaya devam edelim ki bu da kar kalmasın bu arkadaşlara. Ama sokağa atacak kadar paranız varsa ürün almanızda bir behis yok tabi ki.
Bu şikayetlerimi okuyan herkesten ricam lütfen ama lütfen aman kim uğraşacak demeyin! Gidin kaymakamlığa Tüketici Hakem Heyeti'ne, sonrasından e devlet üzerinden ticaret Bakanlığına şikayet ve markanın incelenmesi hakkında talepte bulunun. Bu resmen tokatçılık başka bir şey değil.
Üşenmeden birçok şikayet mesajını okudum adamların umurunda değil müşteri memnuniyeti. Sadece müşteri merkezini arayın diye numara paylaşıyorlar oda otomatik olarak. Hakikaten Skechers büyüüüüük pişmanlıktır!
7 ay önce Forum İstanbul Skechers mağazasından bir çuval para verip, rahat diye ayakkabı aldım. İş dışında giydiğim bir ayakkabı olduğu için giydiğim gün sayısını toplasanız 1,5 ayı geçmez. Bu kadar kısa zamanda uç kısmından ( aşağıya fotoğrafını ekledim) kırmızı daire içindeki kısımdan, o bant'a benzer yerden açıldı.
Mağazaya götürdüm incelemeye göndereceğiz dediler ve dün gelen mesajda üretici hatası bulunamamıştır denildi. Eeee güzelde ayakkabıyı ben yapıştırmadığıma göre o kısmı daha sağlam yapmanız gerekmez miydi. Kısacası sadece adı var ha parası çok olan alır 6 ayda orası atar, şurası yırtılır çöpe atar ona bir şey diyemem. Benim gördüğüm dayanıksız mal ürettikleri kesin ve net. Ve tabi malın arkasında da durmuyorlar. Aşağıya modeli ekliyorum. Skechers Max Cushioning Arch Fit Erkek Günlük Spor Ayak.