Ankara Optimum AVM. Skechers Mağazasından markaya güvenip Skechers Dynamight 2.0-Fallford ayakkabı aldım. İşim gereği resmi kıyafetli çalıştığım için sadece hafta sonları ve izinli olduğum günler giydiğim ayakkabının kısa zamanda sol tekinde dikiş açılması, serçe parmağı tarafında kumaşta yıpranma-açılma ve iç astarında yırtılma oldu. Sağ tekinde olumsuz bir durum yok. Ayakkabının 2 yıl garantisi olduğu için Skechers Ankara Optimum AVM mağazasına götürdüm, mağazada görüştüğüm yetkili ayakkabının sol tekindeki sorunları inceledi bana hak verdi. Ayakkabıyı 1-261279 inceleme form numarasıyla 11.05.2023 tarihinde incelemeye gönderdi ve 18.05.2023 tarihinde SMS ile cep telefonuma incelenen ürünle ilgili üretim kaynaklı bir kusur bulunmadığı bilgisi gelmesi üzerine aynı tarihte mağazaya gittim ayakkabımı teslim aldım. Mağazadaki yetkililer bu defa çok ilgisiz davrandı ve her incelemeye giden ve olumsuz sonuçlanan ayakkabının sahibi müşteriye vermiş oldukları standart yazısı olan ‘’……. Şikayetinize konu olan sorunun üretim aşamasından kaynaklanmadığı tespit edilmiştir……’’ yazıyı bilgisayardan çıktısını alıp bana verdi. Mağazadan çıkmadan benim gibi ayakkabısı incelemeye giden başka bir müşteriye de aynı yazıyı vermiş olduklarını gördüm. Skechers markasının her müşteriye aynı yazıyı vermesi müşterisinin şikayetine değer vermediğinin ve müşteri memnuniyetinin önemli olmadığının bir göstergesidir. Bu defa fotoğraf gönderiyorum ve Skechers markasına soruyorum 2 yıl garanti verdikleri bir ayakkabının sol tekinde meydana gelen yukarıda yazdığım sorunların aynı iki ayakkabının birinde olması diğerinde olmaması nasıl olur. Ben tek ayaklı bir insan değilim, iki ayağımda aynı ölçüde sol ayağıma başka sağ ayağıma başka ayakkabı giymedim ayakkabıyı çift olarak giydim. Sorunun üretim aşamasından kaynaklanmadığı sonucuna nasıl vardınız? Skechers satmış olduğu ürününün faturası ile her incelemeye giden ve olumsuz sonuçlanan ayakkabının sahibi müşteriye vermiş olduğu standart yazısıda versin. Çünkü Skechers 2 yıl garanti verdiği ürününün arkasında durmamış ve beni mağdur etmiştir. Büyük ve güvenilir olduğunu düşündüğüm ancak yanıldığım Skechers markasına bu yakışmadı. Skechers markasından şikayetçiyim, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım. Ayrıca Skechers markasının başka insanları mağdur etmemesi için, tüm sosyal medya platformlarında bu durumu paylaşacağım.
0 Yorum