Skechers Ayakkabı Arya - Shine And Glow

01 Haziran

Skechers marka bir ayakkabı hediye aldım, ayakkabı 4-5 günlük giyim esnasında pul/sim detaylı kısımlarında potluk/katlanma ve izler meydana geldi.

Öndeki ince lastik kısmı giyerken katlanıyor ve ayak üstünde iz yapıyor incelemede de üretim kaynaklı hata olmadığı söylendi. Skechers markasının bu modeli 4 günde yıpranıyor ve oldukça konforsuz, kesinlikle bu model fiyatını hak etmiyor.

Üstelik inceleme esansındaki operasyonları oldukça zayıf, her seferinde sizin arayıp geri bildirim almanız gerekiyor boşuna uğraştırıyorlar.

Arya - Shine And Glow 104110

Skechers Logo
01 Haziran 15:45

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi 0850 488 02 00

Skechers Marka İnceleme Hatası

23 saat önce

Skechers marka aldığım ayakkabıyı yalnızca 1 kere giydim daha sonrasında tabanı yürürken ayrıldı. İncelemeye gönderdim fakat 5-70***64 talep numarası ile incelenen ürününüzde üretim kaynaklı bir kusur bulunamamıştır mesajı geldi. Sorunuma bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.

Skechers Marka Ayakkabı'da Meydana Gelen Şekil Bozukluğu

1 gün önce

Mart ayında İzmir Optimum AVM'de bulunan Skechers mağazasında bir adet 4 Bin TL değerinde ayakkabı aldım. Çok az kullanmama rağmen ayakkabıda şekil bozukluğu ve tabanda çökme meydana geldi. Gaziantep Sankopark AVM'de bulunan Skechers mağazasına incelenmesi için gönderdim, ama sorun hata görülmedi di...

1 gün önce

Herkese merhaba Yaklaşık 1 ay kullandığım Skechers markasından ayakkabının içi yırtıldı ve kullanıcı hayası diyorlar. Ben yaşadım siz yaşamayın diye paylaşıyorum. Bir ayakkabının içinin yırtılması kullanılan kumaşın hatası mı? Yoksa benim ayağımın hatası mı anlayamadım açıkçası

Skechers Ayakkabı Pişmanlığı

1 gün önce

Skechers tan iki tane bir kız bir erkek çocuk ayakkabısı aldım 4 ay kadar kullanılmadan ayakkabılar parçalandı. Garantileri 6 ay olması sebebiyle garantiye gönderdim ancak kullanıcı hatası deyip ikisine de ret verdiler. Çocuklar 4 ayda kullanıcı hatası ne yapmış olabilirler? Skechers sattığı ürününü...

Skechers Ayakkabı Değişim Mağduriyeti

1 gün önce

Skechers markasından 18 Mart 2023'te ayakkabı aldım. Ayakkabının dış kısımlarında çatlamalar ve iç astarında yırtılmalar oldu. 16 Eylül 2023'te Antalya Mall of mağazasına götürdüm incelemeye yolladılar. Geri dönüş, aşırı suya maruz kaldı, üretim hatası yoktur. Antalya'ya yağmur bile yağmıyor, ne suy...

Skechers Ayakkabı Değişim Mağduriyeti

0 Yorum