Skechers ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman 22 Mart 19:30
Skechers 2 Defa Giydim Ayakkabının Ucu Beyazladı

Hepsiburada üzerinden sketchers satıcılı sketchers garza - romano marka ayakkabıyı 785 279 283 sipariş kodu ile 11.02.2023 tarihinde sipariş verdim. 14.02.2023 tarihinde bana ulaşan ürünü 2. Defa giymemden sonra sol tekinin ucunda beyazlama oldu. 23.02.2023 tarihinde Hepsiburada ® üzerinden 102361817 talep numarasıyla iade, onarım veya değişim talebinde bulundum.

Bu kayda istinaden müşteri hizmetleri aksiyonu sonucu 825340078 talep numaralı kayıt oluşturuldu ve ürünün incelenmesi için Skechers a gönderdim. Talebimle ilgili olarak 20.03.2023 tarihinde red bildirimi gelmesi üzerine Hepsiburada ile görüştüm fakat ürünün servis sürecinin tamamlandığını, ürüne ne yapılıp yapılmadığını görmediklerini belirttiler ve kargonun bana ulaşmasını beklememi söylediler.

Kargo bana ulaştı ve içinden üstünde sonuca dair hiçbir şey yazmayan bir servis kağıdı ile birlikte gönderdiğim ayakkabının kendisi herhangi bir işlem yapılmadan geri gelmiş durumda. Konuyla ilgili olarak, bana tesliminden 10 gün sonra açtığım kayda binaen herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve ürünü henüz 2. Defa giydiğim halde böyle bir sorunla karşılaşmam sonucu sketchers tarafından hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.

Bu konuda sesimi duyurmak için bu kaydı açıyorum. Klasik ofis çalışanıyım. Herhangi bir taş toprak araziden bulunmuyorum ve masa başı iş yapıyorum. Ayakkabının bu hale gelmesini bir yere sürtülme vs gibi düşünsem bile bu şekilde renk atmasını sağlamak için özenli çalışmam gerekiyor.

Nitekim 2 defa giydim ayakkabıyı, bu şekilde bile olmuş olsa bu markanın ürettiği ürünün kalitesini gözler önüne seriyor. 10 gün içerisinde sadece 2 defa giyilmiş böyle bir sorun yaşatan ayakkabı açık bir şekilde ayıplı üründür.

2200 TL verdiğim ayakkabı için böyle bir desteksizlik olması komik geliyor. Konuyla ilgili olarak bir destek sağlanmaması halinde hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım.

Bahsedilen siparişi arkadaşımın Hepsiburada hesabı üzerinden gerçekleştirdim. Sipariş numarası ile tüm kayıtlara ulaşılabilir.

Skechers Logo
Skechers23 Mart 09:02
Süleyman23 Mart 09:22

Ürün ile ilgili olarak, tekrar incelenme yapılmış (! ) fakat üretim kaynaklı bir problem değilmiş. 10 gün içerisinde sadece 2 defa giydiğim bu ayakkabı bu hale gelmesi için benim ayakkabıyı alıp duvara sürtmem gerekiyor. Bu yaşanılan problemden dolayı asla yardımcı olmadılar. Bu kadar fazla para verip kalitesiz ürün almak komik gerçekten. Yasal haklarımı kullanacağım bu konuyla ilgili olarak

02 Ocak

Skechers Sipariş İptali Hk.

Skechers markasının sitesinden 23.12.2022 tarihinde oluşturmuş olduğum 1063346 numaralı siparişim hala faturası düzenlendi olarak sistemde görünmektedir. Beyan ettikleri standart kargoya veriliş 1-3 iş günü içerisinde olmasına karşın ürünüm hala kargoya verilmemiştir. Müşteri hizmetlerini 7-8 kere a...

19 Aralık 2022

Skechers Ürün Yerine Ücret İadesi!

12 Aralık tarihinde eşime doğum günü hediyesi olarak sipariş verdiğim ayakkabı, kargoya verildikten 2 gün sonra, adresim ayakkabıyı teslim alan kargo şubesinin dağıtım bölgesinde olamadığı için ( bu bilgi müşteri hizmetleri tarafından verildi) kendilerine iade oldu ve bugün de ücret iadesi yapıldığı...

• profile
1 Destekçi
1 gün önce
Koray sonuçtan çok memnun
  • 1 gün önce

Skechers Kargo Teslim Sorunu

Merhaba 25 mayısta Skechers firmasının internet sitesinden eşimin doğum günü için bir ürün aldım packup express diye bir kargo firmasıyla gönderim yap...

2 Yorum

İlhan
İlhan

Merhaba aynı problemi bende yaşıyorum, sorunu çözebildiniz mi?

Süleyman

Merhabalar, maalesef hayır. Hakem Heyeti'ne başvurdum bekliyorum.