Siveno ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Oznur
Oznur 17 Şubat 13:44

Doğal olarak aldığım şampuan 11 aylık kızımda egzama yaptı. Sarı şampuanlar bundan daha iyiydi doğal olsun diye değiştim değişmez olaydım kızımın her yeri egzama oldu. Ayrıca duştan sonra gözleri kıpkırmızı oluyor yakıyor demek ki. Burada bununla ilgili yine aynı şikayeti gördüm.

Siveno Logo
Siveno20 Şubat 09:59
Oznur
Oznur01 Mart 15:52
Siveno Şampuan 11 Aylık Kızımda Egzama Yaptı

Sizinle şampuan serisini paylaşıyorum.

Siveno Logo
Siveno03 Mart 11:01

1 hafta önce

Siveno Kaşıntı Ve Egzama

Siveno köpük şampuanı doğal diye aldım tavsiye üzerine ama 1 yaşındaki bebeğimin kafasında kaşıntı, egzama ve yaralar oluştu. Yazık yavrum yatamıyor, kaşıntıdan aşıdan günah değil mi ya? Küçücük paketi var ve ucuz da değil. Kesinlikle mahkemeye vereceğim.

10 Ekim 2022

Siveno Bebek Şampuanı Egzamaya Sebep Oldu

Metro marketten aldığımız siveno bebek şampuanı kızımın kollarında egzamaya sebep oldu her iki kolunda da döküntüler var. Doğal diye alıyoruz ve minicik bebeklere kullanıyoruz ayrıca gözlerini yaktığını ve kızarttığını da fark ettim. Ama özellikle egzama meselesi aşırı canımı sıktı.

21 Ağustos 2022

Siveno Fitoterapi Şampuan Alerjisi Sorunu

Siveno Fitoterapi 7'li şampuan satın aldım ve Siveno roll on kullanıp memnun kaldığım için tercih etmiştim. Saçımda hassasiyet ve egzama sıkıntısı yaşarım ara ara ve bu markaya doğal içerikli diye güvendim. 2-3 kere saçımı bu şampuanla yıkandıktan sonra saç derim tahriş oldu ve kaşıntıdan duramıyoru...