Siveno Koruyucu Krem Bebeğimin Yüzünü Kızarttı

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzüntümüzü belirtmek isteriz. Siveno Vücut Koruyucu Sprey Krem'in hassas ciltler üzerindeki etkisi için dermatolojik testleri yapılmıştır. Ancak yine de ürünümüzün içerisinde bulunan doğal aktif ve bitkisel yağlardan birine karşı alerjik reaksiyon gelişmiş olabilir. Alerjik öykü ile ilgili doktora danışmanızı öneririz. Bebeğinize-çocuğunuza kullanmadan önce kol içine 3 gün boyunca uygulayarak alerji testi yapmanızı öneririz. Alerjik belirti 2-3 saat içerisinde kendisini gösterir, göstermemesi halinde günlük kullanıma geçebilirsiniz. Siz de ürünü kullanarak alerji testi yapabilirsiniz. Farklı soru ve görüşleriniz için Tüketici Danışma Hattımız olan 0850 255 90 00 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Glohe Bitkisel Ürünler San. ve. Tic. A.Ş.
Dün dışarı çıkarken bebeğimin kolları ayakları kapalı diye yüzüne (sinek gelmesin diye aldığım) siveno %100 doğal kremi elime sıkarak sürdüm. Ertesi gün bütün yüzü kıpkırmızı oldu. Doğal bebek ürünü diye güvendim, ama çok pişman oldum. Oğlumun yüzüne baktıkça içim ® acıyor resmen.