Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sağlık Hizmetlerinden Yararlanmayı Engelliyor

24 Temmuz 2023 12:46

24.07.2023 saat 09.55'te Şişli Hamidiye etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sarıyer çayırbaşı ek hizmet binası kadın doğum polikliniği doç. Dr. *** ***'a randevuma gittiğimde görmekte olduğum tedavi ile ilgili yazılması gereken ilaçlarımı yazdırmak istediğimde doç. Dr. *** *** 'ın asistanı dr. *** hanım doç. Dr. *** *** 'ın dış merkez endikasyonlu tedavileri yazmadığını belirterek ilaçlarımı yazmadı.

Bu durum nedeniyle doç. Dr. *** ***'ın bu tutumu nedeniyle vatandaş olarak sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkım engellenmiş olup doç. Dr. *** *** hakkında şikayetçi olup ilgili yerlere bu konu hakkında gerekli işlemlerin yapılması konusunda şikayetlerimi ileteceğimi belirttiğimde bana istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz denildi.

Doktorun Saygısız Üslubu Ve İletişim Sorunları

12 Şubat 2025 13:36
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümü Doktorları!

28 Haziran 2024 00:02

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastanelerdeki Asistan Doktorlar

28 Kasım 2023 10:24

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Çayırbaşı Psikiyatri Polikliniği

05 Haziran 2023 17:08