Sırma Su Bayisindeki Aksaklıklar

Hepsiburada marketten 19 litre Sırma damacana su sipariş ettim ama sipariş teslim edildi diye göstermesine rağmen siparişim hiçbir şekilde teslim edilmedi müşteri hizmetlerini arıyorum size dönüş yapılacak deniliyor ama dönüş yapılmıyor mağdur edildim buna bir çözüm talep ediyorum.
Sırma portakallı ve ananaslı kolajen suyunun üstünde son kullanma tarihi yok. Migros'tan aldığım kolajen suyunun üstünde son kullanma tarihi yazmıyor. Sağlığım açısından ne tür bir şey ile karşılaşacağımı bilmiyorum lütfen yetkililer ilgilensin çünkü diğer ürünler böyle mi bilmiyorum.
Sırma maden suyu ilk defa aldım ve bir daha asla almam. Aynı Terkos suyu gibi hatta daha kötüsü. Nereden nasıl dolduruluyor böyle.Gaz basılmış Terkos suyu tadı var.Bozuk mu üretildi tadı normalde mi böyle bilmiyorum. Ama hiç içilecek gibi değil.
Burdur Merkez yer alan Sırma su bayisinde damacanaları iyi yıkamıyorlar. Damacanalar hep pis ve dış yüzeyleri hep bulanık. Lütfen bu duruma bir çare bulun. Markanın adında lekeleniyor böyle bir durumda. Farklı şehirlerde hiç yaşamamıştım böyle bir şey.
Her şey başıma gelir dedim ama böylesini ilk defa yaşadım. Sırma suyun içinden insan saçı ya da fare tüyüne benzer kalıntılar çıktı. Tadı zaten bir değişikti ki maalesef damacananın dibine gelince fark ettik yazıklar olsun. İade etmek isteyince üstelik saygısızlaşıyorlar. Sağlık Bakanlığı ne yapıyor...
Şırnak merkez Sırma su yetkili bayisi Sürekli ya geç getiriyorlar ya da getirmiyorlar. Arıyoruz telefonu açmıyorlar. Sürekli bahaneler üretiyorlar. Mağdur bırakılıyoruz. Başka bir işletmeye geçmesini istiyoruz. Çünkü yapamıyorlar suyu dağıtmak bu kadar meşakkatli olamaz bahanelerle bu iş yürümez.