Sinerji Bilgisayar Yeni Cihaz Bir Sürü Hata

Halen cevabinizi bekliyorum.

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Hak verirsiniz ki yeni aldığım bir ürünün problemlerinin çözümünü ürünü aldığım yerden beklemekteyim. Henüz kullanmadığım için servise yönlendirilmek istemedim o sebeple buraya yazdım. Ürünü pazartesi günü ileteceğim kargoya bilginiz olsun.

Cihazı kargoya verdim. Bütün süreç sonlandığında buradan da onaylayacağım. Emin olabilirsiniz. Teşekkürler.

Cihaz ulaşmış. Şu anda e posta ile yardımcı olunuyor. Cihaz tekrar elime sorunsuz bir şekilde ulaştığında buradaki şikayeti çözüldü olarak işaretleyeceğim. Teşekkürler.

Bugün cihaz servise ulaşalı tam 21 iş günü oldu. Dün attığım maillere cevap verilmedi. Halen bekliyorum. Bakalım nereye kadar bekleyeceğiz.

Servisten döndükten sonra mavi ekran devam ediyordu ana kart ayarları ile alakalı bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı. Muhsin Bey'in hızlı cevabıyla Fatih Bey geri dönüş yaptı ve birkaç gün içerisinde problemler tek tek çözüldü. Şimdi sadece Bios güncellemesi kaldı. O da tamamlandıktan sonra çözüldü olarak işaretleyeceğim. Bu arada Muhsin Bey ve Fatih Bey'e teşekkür ederim akşam, hafta sonu, gece fark etmeden yardim ettiler.

Fatih Bey'e ayrıca teşekkür ederim.
Sinerji Bilgisayar'dan yeni bir hazır sistem aldım. Ürün elime ulaşalı daha 2 3 gün oldu. Bilgisayara güç verdiğim an mavi ® ekran hatası aldım. İçerisinde gelen deneme Windows ®'unda sıkıntı vardır dedim çok önemsemedim format attım ve Windows 10 Pro kurdum. Ancak mavi ekran hataları geçmedi. Sinerji Bilgisayar ile iletişime geçtiğimde RAM'leri ayrı ayrı denememi ve bir hata olması durumunda hatalı RAM'ı onlara göndermemi söylediler. Ürün hassas olduğu için arızalanmasın diye bütün sistemi buraya istemiyoruz dediler. Tamam buraya kadar da sorun yok testlere devam ettiğimde RAM'leri tek bir sokette ayrı ayrı denediğimde herhangi bir mavi ekran almıyorum. Ana kart üzerinde RAM soketlerinde bir sorun olabileceğini düşünüyorum ve bunu Sinerji'ye ilettiğimde ana kart modelini istediler ve servis ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Ayrı bir sorun olarak da ekran kartında bobin ağlaması adı verilen ince rahatsız edici bir ses gelmekte bunu söylediğimde de ana kart ile aynı cevabı aldım. Gelelim şikayetime, test edildiği söylenen bir cihazda nasıl bu kadar sorun yaşanabiliyor? Ve ben bu sorunları, daha yeni elime ulaşmış cihazda, neden kendim çözmem gerekiyor.