Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Sinerji Bilgisayar ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar " Www.sinerji.gen.tr "ve"MSI Pro B760-P D4" Anakartın Hasarlı Gelmesi.

Çağrı
Çağrı 23 Ocak 23:58

" www.sinerji.gen.tr " isimli sitenin ambalajı açılmış, kutusu hasar almış ve ürünün kendisi de hasar almış "MSI Pro B760-P D4" isimli sıfır olarak/kullanılmamış olduğunu düşünerek aldığım ürünün, hasarlı geldiği, kutusunun kurcalandığı/açıldığının belli olduğu ve ayrıca hasar aldığının gözükmesine ve dahi hasar aldığı yerden anakartın A2 RAM slotunun üst kısmın hasar aldığının bariz fotoğraflarla gözükmesine rağmen ürün iadesini kabul etmeyip, ürünü teknik serviste halletmenin yolunu aramaktadırlar.

Ben sıfır olarak aldığım ve hasarlı çıkan bu ürünün kesin olarak iadesini ve paramın en kısa sürede hesabıma yatmasını talep etmekteyim. Benim hem zamanımdan hem paramdan oluyorum. Yazık!

Çağrı
Çağrı27 Ocak 09:25

Sevgili Arkadaşlar bu siteden alırsanız başına gelecek olay şudur; 1- Eğer siz ürünü kargodan teslim aldıysanız, artık kutuyu açmasınız bile teslim almasaydınız anlayışına sahip bir firma ile muhatap oluyorsunuz. 2- Diyelim Kargo kutusundan çıkartınız ve ürünün kutusunda hasar olduğunu gördünüz (benim gibi) tekrardan size bu ürünün kargo kutusunda hasar yoksa kesinlikle sizi suçlu buluyorlar ve bir lütufmuş gibi size teknik servis hizmeti sağlıyoruz edasında takılıyorlar. (Sıfır ürün kullanılmamış ürün bu) 3- Yılın 2023 olduğunun farkında değilmiş siz hiçbir şey bilmiyormuşsunuz edasında size tepeden konuşuyorlar, yani siz parasını ödeyip, heves edip kullanmayı sabırsızlıkla beklediğiniz ürün için bu diyaloglara maruz kalıyorsunuz. Sonuç: www.sinerji.gen.tr isimli site asla iade kabul etmiyor, zaten öyle bir seçenekte size sunmuyor. İade için başlattınız prosedür bir anda teknik servis talebine dönüşüyor/dönüştürüyorlar. Eğer sizin, sevdiklerinizin ve çevrenizdeki insanların mağdur olmasını önlemek istiyorsanız, durum ortada.

01 Şubat

Sinerji Bilgisayar Ürün Sağlıklı Çalışmıyor

31.12.2022 tarihinde sizden aldığım S199745121 sipariş numaralı ürününüzü bir türlü kullanma fırsatımız olamadı. Ürün elimize 07.01.2023 tarihinde elimize ulaştı ürünü kullanıma hazır hale getirdikten taş çatlasın iki saat sonra ürün kendiliğinden kapandı ve hiçbir şekilde tekrar açılmadı. Sizin müş...

1 Destekçi
6 gün önce

Sinerji Bilgisayar Corsair Siparişim Ve Olaylar Silsilesi

Sinerji Bilgisayar'dan herhangi bir ürün temin etmeyin. Aldığım kulaklık bozuk çıktı, çıkabilir bu normal. Ama 4 Mart'ta aldığım kulaklık 21 Mart'a kadar iade edilemiyorsa, farklı kulaklıkla değişim sağlanamıyorsa sıkıntı ve bunu yaşıyorum. Kulaklığımı onlara geri gönderdim, geri gönderme sürecim 13...

1 hafta önce

Sinerji Bilgisayar Monitör Kırılması Teknik Servis

Sinerjiden Cooler Master Monitör Aldım birkaç Hafta Sonra Kendi Hatam Sonucu Bozuldu Bu Ürünü Garanti kapsamında Nereye Vermem Gerekiyor Sinerji müşteri hizmetleri hafta sonu kapalı olduğu için arayamıyorum bile ne yapmam lazım yardımcı Olur musunuz.

1 hafta önce

Sinerji Bilgisayar PC Arızalı Ürün Ve 2 Aydır Çözülemeyen Sorun!

Sinerji bilgisayar'dan oyun için aldığım PC oyun açmıyor. Teknik servise oyunları silmeden gönderiyorum hard diski değiştirip geri gönderiyorlar sorun çözülmemiş olarak... Servise ikinci kez gönderiyorum 15 gün sonra durumu nedir diye yazdım. Kağıda yazdığım şifreyi tekrar soruyorlar oyunlar denenme...

2 Destekçi
21 Şubat

Sinerji Bilgisayar Sinerji Teknik Servis

Bilgisayarımı belli sorunlar için servise bıraktım hiçbir sorunu düzeltmemişler kasamın içindeki tozlar bile duruyor. Teslim alıp geri verdiler. Bazı uygulamalardan ses gelmiyor bazı oyunlar birden kapanıyor diye verdim geri aldım ve aynı sorunlar devam ediyordu. Böyle kötü bir hizmet görmedim.