Sinerji Bilgisayar Ürün Aldım Açmadığım Ürün Açıldı Deyip İade Almıyorlar!

Ürünün para iadesi yapıldı ancak su şekilde oldu. İlçemin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve durumu belirttim. Fatura, gerekli fotoğraflar vs. Dosyama ekledim ve bugünde firma tarafından para iade edildi ancak yukarıda şikayette belirttiğim gibi firma hiçbir şekilde ilgilenmedi Tüketici Hakem Heyeti'ne teşekkür ederim başınıza gelirse böyle bir durum kesinlikle ilçenizin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun.
18.06.2022 tarihinde sipariş ettiğim 2 adet 27inç 165hz AOÇ ® markalı ürünü teslim aldım öncelikle 2 Ürünü de tek bir pakete sarmışlardı daha sonra 1ini açtım ve bilgisayarımda normalden fazla ısınma oldu ve 1 ini hiçbir şekilde açmadan iade etmek istediğimi firmaya ilettim firmada bana kargo ile gönderebilirsiniz dedi sinerji.gen.tr sitesine girdiğimde iade koşullarında Ürünü açmadan gönderebilirsiniz vs diye yazıyordu ayrıca kargo ücretinin firmaya ait olduğu yazıyordu bunu sinerji bilgisayara ilettiğimde bana keyfi iade yaptığımı söylediler itiraz etmedim haklı olmama rağmen kargoya teslim ettim kargoda bu şekilde gitmez denilerek bantladı kargo şirketi ve firmaya ulaştığında bana geri dönüş şu şekilde oldu siz bu kutuyu açmışsınız denildi ancak ben hiçbir şekilde kutuyu açmadım ki tüketici haklarının internetten alınan Ürünü açma hakkını bana vermesine rağmen ancak firma bana geri göndereceklerini söylüyor açmadığım ürünü bana tekrar gönderip ürünün iadesini almıyorlar zaten Tüketici Hakları'na başvurdum firmadan kesinlikle şikayetçiyim. Telefonlarına bile ulaşılamayan bir firmadan ne beklenebilirdi ki. Ürünün firmadan kutu deforme olmuş ve açılmış diye bana gönderilen kutunun son fotoğrafları ektedir.