Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Sinerji Bilgisayar ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar Sinerji.gen.tr Bozuk Ekran Kartı Gönderdi Ve İade Almıyor!

Enes 05 Ocak 04:25

Merhabalar,

2022 Aralık'ın 7'sinde Sinerji bilgisayar üzerinden güvenerek Sapphire Radeon rx 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı aldım. Ürün elime12.12.2022 tarihinde ulaştı Ürünü montajladığım da ne göreyim ürün bozuk! Evet sıfır olarak satılan ürün bozuk. Önce bu durumun driver sorunu olduğunu düşündüm 3-4 farklı driver kurdum ancak sonuç alamadım.

En son çare HDMI Kablosu değiştim ancak nafile sorun devam etmekteydi.

Sisteme farklı bir ekran kartı montajı yaptığımda ise sorunsuz çalışmaktadır.

Sinerji ekibine 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istediğimi söylediğimde ürünü açtığınız için iade alamayız diyorlar. Ürünü açmadan sorunlu olduğunu tahmin etmemi bekliyorlar sanırım.

Bu aşamada ürünü sinerji.gen.tr'ye yolladığımda servisi olan ServisPoint ®'e yönlendirdiler ve sonuç eklenen resimlerde görüldüğü üzere arızaya rastlanmadı :) sanıyorum inceleme dahi yapmadılar çünkü bu kartta artifact problemi mevcut!

Ve 07 Aralık 2022 tarihinde aldığım kartın ne ücret iadesini alabildim ne de değişimini yaptılar mağdur etmeye devam ediyorlar.

Ertesi gün iadesi için başvurduğum ekran kartının derhal iadesini ya da değişimini talep etmekteyim.

Sinerji Bilgisayar Logo
Sinerji Bilgisayar05 Ocak 15:36
Enes05 Ocak 20:06

Servisin sorun yok dediği ekran kartını siz incelediniz ve bana aşağıdaki mesajı ilettiniz. Mesaj : Geç dönüş sağladığımız için özür dileriz ekran kartınız tarafımıza ulaştı ekran kartının test ettik sizlerin bizlere bahsetmiş olduğunuz problemi gördük ve bunun için servise gönderimini sağlıyoruz. Sizlerin talebiniz nedir iade mi değişim mi? Buna istinaden size talebimi " değişim " olarak ilettim umuyorum bu seferde servis incelemeden karar vermez. Zira sorunlu olduğunu siz dahi teyit ettiniz.

Sinerji Bilgisayar Logo
Sinerji Bilgisayar06 Ocak 13:36
Enes10 Ocak 11:59

Mağduriyet devam etmektedir 1 ayı geçti bu süreç :) muhteşemsiniz! Bu mudur sizin hizmet anlayışınız?

Enes16 Ocak 15:09

Servisiniz videolu ve görselli sorun kanıtları olmasına rağmen Arıza yok diyor :) iademi yapın artık mağduriyet bitsin.

Enes16 Ocak 16:57

Arayıp ulaşmak eziyet sorunlu ürünü iade almak ayrı eziyet bundan sonra sizinle iletişimi THH yapacaktır başvuruda bulundum hakkımı fazlasıyla erken ya da geç alacağım.

Enes20 Ocak 04:49

Mağduriyet devam etmektedir. Firma artık cevap dahi vermiyor:=)

Enes30 Ocak 03:48

Artık değişim kabul etmiyorum 6502 sayılı kanunun gereğini yapın iade sağlayın paramı.

Enes08 Şubat 10:04

Firma ve elemanları olayı nasıl yokuşa sürerim kafasında THH başvurum olduğu için servisten çıkan iade kararına uymuyorlar.

6 gün önce

Sinerji Bilgisayar Değişim ,iade Alınmadı

Sinerji bilgisayardan klavye aldım. Klavye geldi açtım elimi üstüne koyarak, deneme yaptım ve makrolü ürün olduğu için alışamayacağıma kanaat getirip değişimini istedim. Geldiği günün ertesi yine sistemlerinde bulunan başka bir klavye ile ama bana klavyenin kutusunun sadece açılmış olması dolayısıyl...

1 hafta önce

Sinerji Bilgisayar Değişim/İade Raporu Gereğini 36 Gündür Yapmıyor

Sinerji Bilgisayar’dan S455957944 sipariş numarası ile yaptığım alışverişte bulunan “MSI mag coreliquid 360R Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu” adındaki ürün hukuki ifadesiyle “ayıplı” bir ürünmüş. Bunu üretici firma da (MSI ınternatıonal) kabul etmiş durumda. Yani söze konu parça kusurlu olarak üretil...

Sinerji Bilgisayar Değişim/İade Raporu Gereğini 36 Gündür Yapmıyor
1 Destekçi
1 hafta önce

Sinerji Bilgisayar Power Sorunu Ve İlgisizlik

videoplayer-icon

Sinerji bilgisayardan gamebooster hazır kasa aldım 8iş gününde hafta sonu hariç elime ulaştı. Bilgisayarı takıp denedim ve kasanın güç kaynağından cızırtı geliyor. Dün destek ekibini aradım sıra 1 kişi diyor açan yok zaman aşımına uğrayıp beni tekrar sistemden atıyor ürünü almadan önce her maile dön...

Sinerji Bilgisayar Power Sorunu Ve İlgisizlik
3 Destekçi

5 Yorum

Yunusemre

Aynı ürün üzerinden beni de mağdur ettiler. Üstelik aynı şekilde henüz 24 saat geçmeden 14 günlük yasal cayma hakkı prosedürünü başlattığım halde... Hakem Heyeti tarafından çıkacak karar ile mahkeme sürecine eklenecek yeni dosyaların kendilerine çektireceği acıları düşünerek sakin kalabiliyorum yalnızca. Adını Şikayetvar'da zikredemediğim suçun nitelikli hâli için yapabilecekleri ne varsa yaptılar gülünç şekilde. Bana ait olmayan ifadelerle gerçek olmayan evrak yaratıp ürünümü zorla servise gönderdiler, ürünümü kargoyla teslim almadan önce yasayı kendilerine defalarca ibrazıma rağmen bana yanlış yasal bilgilendirme yaptılar, iade alamayacaklarını söyledikleri kartımın üzerine çizik atılmış birkaç fotoğraf atıp ellerinde ambalaj açılma anına dair video yok iken tarafımı suçladılar (ambalajın ve içeriğin jilet gibi olduğunu gösterir fotoğraflar ve sağlamlığa dair beyanları mail kutumda saklı), bana gönderdikleri servis raporu fotoğrafında şikayet hanesine "görüntü yok" yazmışlar ki bu da gerçek dışı bir bilgi.

Kağan
Kağan

Hocam THH ve mahkemelerden geri dönüş var mı? Bende aynı durumda kalacağım gibi görünüyor.

Enes

Yunusemre hocam size ulaşabileceğim bir kanal var mıdır? Detaylı olarak görüşmek istiyorum. [email protected] üzerinden mail atabilir misiniz?

Yunusemre

Bana da "arıza yok" diye rapor çıktı ama şikayet bölümüne "görüntü yok" yazmışlar. Benim derdim o değil zaten. Kendileriyle ilgili çok sağlam 9 adet suçlamam var ve zaten konu avukatta. UYAP'a belge yetiştirmek için mesai yapıyorum her gün. Tüketici Hakem Heyeti'ne meseleyi intikal ettirip parasını ödediğim üründen hizmet alamamamı sağladıkları her gün için maddi tazminat almakla kalmayıp süreç boyunca yaşattıklarından ötürü birkaç kalem manevi tazminat talebim olacak. Yasaya aykırı mesafeli satış sözleşmesi hazırlayıp yayınlamaları, kendilerine ilgili yasa maddelerini ibraz etmeme rağmen bana yanlış yasal bilgilendirme yapmaya çalışmaları, cayma hakkımı kullandırtmamak için yasaya aykırı gerekçeyi açıkça beyan etmeleri, bana ait olmayan beyanlarla evrak yaratıp kartımı zorla servise yollamaları, 10 günü geçen tamir süresinde muadil ürün vermeyi reddetmeleri, beni arayıp telefonda yaptıkları "Hakem Heyeti başvurunu çek, iadeni kabul edelim" teklifini yazılı olarak mail yoluyla yapmaları... Daha neler neler...

Enes

Servisleri zaten arıza yok deyip geri gönderecek hocam kart 3. Kez serviste ancak ben de THH kararı bekliyorum umarım rahat yiyemez bizden aldığı parayı sinerji firması...