Burhan
07 Eylül 01:19

Yaklaşık 9 gün önce Sinerji Bilgisayar'dan monitör aldım, ürün elime ulaştı, fakat 2 saatlik inceleme esnasında monitörde yırtılma ve pixelleşme sorunu vardı. İade talebi oluşturdum, fakat 4,5 gün veya daha fazla da olabilir, bana geri dönüş yapılmadı. Sonra müşteri hizmetlerini aradım (aramadan önce 2 gün boyunca 2 iade talebi daha oluşturmuştum), bana iade talebinin görünmediğini söylediler. Arıza bölümünden oluşturacağımı söylediler, ne alaka anlamadım. Oradan oluşturdum, iade almakta zorluk çıkarttılar fakat 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkımın olduğunu söyleyince kabul ettiler. Fakat 8 gün oldu, bana ücret iademi yapmadılar. Halbuki müşteri hizmetleri bana bankamın 7 gün içerisinde hesabıma parayı yatıracaklarını söylemişti. Yazdım tekrar ve söyledikleri şey, "Ürün+1.20 KDV dahil bir şekilde fatura kesmemi söylüyorlar." Ne alaka anlamadım, böyle giderse şikayette bulunacağım.

Faruk

Burhan bey geçmiş olsun. Hızlı bir şekilde Hakem Heyeti'ne başvurmanız sizin için iyi olacaktır. Ben de ancak bu şekilde iade alabildim.

Burhan

Teşekkür ederim, pazartesi'yi bekliyorum pazartesi negatif dönüş yapmazlarsa maalesef öyle yapacağım

Sinerji Bilgisayar Bozuk Ürünü Tekrar Gönderiyor

İrem