11 Kasım 15:01

Merhabalar, Sinerji web sitesinden almış olduğum Asus TUF Gaming H3 Red 7.1 Surround Gaming Kulaklık sipariş tarihim 6 Kasım 2024, Çarşamba, 14:10, sipariş numaram S199521849. Ürün, 8 Kasım 2024, Cuma, 09:10 tarihinde kapıma bırakılıp gidildi. Kutuyu alıp açtığımda, hiç korunaklı olmayan bir paketlemeyle birlikte gelen ürün de açıktı. Ürünü iade etmek istediğimde, satıcı ürünü açtığım için iade kabul etmemekte ve para iadesi de yapmamaktadır. Paramın iade edilmesini ve ürünün geri alınmasını istiyorum. Kargo şirketi, ürünün o şekilde gelmesiyle ilgili bir ilgilerinin olmadığını, ürünün kırık, çalıntı veya eksik olmadığını söyleyip geçiştirmekte. Satıcı ise ürün açılmış olduğu için iade kabul etmemekte. Ben arada kaldım ve ürünü bildiğiniz bana kitlendi. Kullanmadım, takmadım, olduğu gibi duruyor. Görselde nasıl geldiyse öyle iade istiyorum. Ürünü iade almıyorlar ve ürünü sanki aylarca, yıllarca kullanmışım gibi muamele yapıyorlar.

25 Kasım 09:33 (Şikayetten 13 gün sonra)
25 Kasım 11:05

Verdiğiniz yanıt yetersiz ve sorunumu çözmediniz

Yorumlar (8)

Nilüfer

Dönüş yaptık diye yazmışlar cevap fakat ne mail var ne başka bir şey şikayetten 27 gün sonra bunu yazıyorlar neyse ki ben yetkili mercilere bildirim yaptım. Size dönüş yapılmış mı

Yaşar

Hayır dönüş falan yapılmadı bu firmadan bir daha alışveriş yapacağım

Nilüfer

Profilimden yazdığım şikayete bakabilirsiniz iadeyi kabul etmiyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım sonuç bekliyorum.

Yaşar

En doğru karar bakıyorum hemen

Nilüfer

Haklısınız biz de çok mağdur olduk

Nilüfer

Kendi başıma gelenleri yazdım profilimden görebilirsiniz. Şikayetimi yaptım bakalım.

Nilüfer

İade politikasından hiç memnun kalmadık. CİMER'E bildirim yaptık.

Yaşar

Durum bu şekilde işte iade alamıyorlarmış sizlerde böyle bir durum yaşadıysanız geçmiş olsun koca şirket kendilerince iade koşulları lafı altında çamura yatıp böyle insanların hakkına giriyorlar iade almıyorlar zaten ürünü de kutu açılmadan incelemek lazım o da nasıl olacaksa ürünü iade edemiyoruz hiçbir şekilde ürün bu şekilde gelmemiş olsa bile neymiş ürünü açtığımız için iade almıyorlarmış

Teslimat Gecikmesi Ve İade Sorunu

Pelin