17 Ekim 2016

Simfer Hatası Kabul Edilmeyen Fırın!

Fırınımda yaklaşık 1,5 yıldır pişirememe sorunu yaşamaktayım. Servisteki arkadaşlar geliyor ancak hepsi her seferinde başka bir şey anlatıp gitmektedirler. Sonuç olarak üründe bir sorun var her defasında gelip hikaye anlatıp gidiyorlar, ben ise sorun yaşamaya devam ediyorum. Çok ciddiyetsiz bir firma karşınızda muhatap bulamıyorsunuz.

Özlem 2.911 Okunma

Cevaplar

  • Özlem 20 Ekim 2016

    Bakın ortada bir sorun var ben elektronik cihaz teknikeri değilim mesleğim mali müşavir serviste ki arkadaşlarin anlattığı ve kullanım kilavuzunda yazan şekli ile uyguluyoRum yıllardır fırın kullanıyorum ki tek kullanan insan da ben değilim ortada bir sorun var ve siz bu sorunu çözmemek için savaşma nedeninizi anlamış değilim yapmanız gereken bir teknik ekip evime gelir gerekirse uygulama yapar sorunu kendi gözleri ile gorur sonra yapılması gereken yapılır siz benim sorunuma çözüm üretmek yerine benim vaktimi çalıp duruyorsunuz işinizin nasıl yapılması gerektiğini bildiğinizi düşünerek sizile muhatap oluyorum

  • Simfer Temsilcisi20 Ekim 2016

    Özlem hn Muhattap olduğunuz firmaya/insanlara daha pozitif/yapıcı yaklaşmanızı beklerdik. Yine de Simfer müşterisi olarak sizlere cevap vermek bizim görevimiz. Cihazda teknik herhangi bir sorun olmadığını hatırlatırken, pişirme yönteminizi biraz değiştirmeniz mükemmel sonuç almanızı sağlayacaktır. Özetle: Yiyeceğin içi pişmiyorsa, termostat derecesini düşürüp süreyi uzatmanız gerekmektedir. Bu konu "marka/ürün" bağımsız bir uygulamadır. İyi Günler Dileğimizle Simfer Müşteri Hizmetleri [email protected] 0850 201 0 352

  • Özlem 20 Ekim 2016

    Simfer kadar kötü bir firma gerçekten görmedim insanlarla dalga geçiyorlar soruna çözüm bulmak yerine.

  • Özlem 19 Ekim 2016

    Asıl sorun ne biliyor musunuz sizin gibi firmanın var olması ben böylesine bir rezalet bir durum görmedim ben sizin ile daha fazla muhatap olmak istemiyorum bundan sonra yapılması gerekeni yapacağım.

  • Simfer Temsilcisi19 Ekim 2016

    Özlem hn Konu fırınla ilgili değil, pişirme yöntemiyle ilgilidir. İyi Günler Dileğimizle Simfer Müşteri Hizmetleri [email protected] 0850 201 0 352

  • Özlem 19 Ekim 2016

    Siz benim ile dalga mı geçiyorsunuz bakın anlatamıyorum sanırım ben pişirdiğim ürünü süresini uzun tutarak ürünü fırına atmadan yarım saat önce ısınmasını sağlamasından anlatılan tüm uygulamaları defalarca yaptım ben bir sorun yaşıyorum ve ortada bir sorun var bu sorun ise sizin ürününüz ile ilgili nasıl bir hizmet anlayışıdır bu ben servisteki arkadaşlara ve sizlere fotoğraf gönderdim olmadı gelin siz yapın diyorum pişirme yapın neden sattığınız ürünün arkasında durmuyorsunuz bu nasıl bir ciddiyetsizlik bakın hayatımda ilk defa fırın görmedim ilk defa da fırında ürün pişirmiyorum çok ayıp gerçekten ben böylesine saygısızlık görmedim.

  • Simfer Temsilcisi19 Ekim 2016

    Özlem hn Merhaba, Sizin açıklamanızdan da anlaşıldığı gibi, fırın teknik olarak sağlam. Herhangi bir yiyeceğin içi pişmiyorsa, bu durumda, termostat sıcaklığı düşürülmeli, pişirme süresi de uzatılmalıdır. Konu "marka bağımsız" bir durumdur. İyi Günler Dileğimizle Simfer Müşteri Hizmetleri [email protected] 0850 201 0 352

  • Özlem 19 Ekim 2016

    Aramış olduğunuz telefon numarasına ulaşamıyorum kayıtlardan gördüğünüz üzere kaç yıldır bu konu ile uğraşıyorum yapmış olduğum ürünlerin resimlerini de defalarca paylaştım fırında alt ve üst kısmında pişirme sorunu yok içi kısım pişirmiyor teknik olarak ürünle ilgili yapılan işlemi bilemem arkadaşlar fırını nasıl kullanmam gerektiği konusunda bilgi verdi uygulama konusunda bir sıkıntı yok fırını yanlış kullanıyor olsaydım eğer alt üst pişirmede de sorun yaşanırdı tekrar söylüyorum fırında iç kısımda pişirme yapılmıyor ben bu konu ile ilgili gerçekten çok yoruldum lütfen gereği ne ise onu yapınız hatta ürününüzü alıp götürün.

  • Simfer Temsilcisi19 Ekim 2016

    Özlem hn Merhaba Telefonla size ulaşmaya çalıştık,muhtemelen müsait değildiniz. Konuyla ilgili geçmiş kayıtlara baktım. Ürünün reziztansları ve termostatı değişmiş. Aslında herhangi bir arıza olmamasına rağmen servis "arıza olma olasılığına" karşı değiştirmiş. Tahminimizce problem kullanım kaynaklı. Bize ulaşırsanız, sizlere kullanım tavsiyeleri verebiliriz. İyi Günler Dileğimizle Simfer Müşteri Hizmetleri [email protected] 0850 201 0 352

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön