Sigortam.net Trafik Sigortası Teklifi Vermiyor

01 Haziran
Muratcan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri deneyiminden esra hanım ulaştı, sorunun sigorta şirketlerinden kaynaklandığından bahsetti, kendisini detaylı anlatımı için teşekkür ederim.”

Neredeyse 1 haftadır sigortam.net'den trafik sigortası teklifi almaya çalışıyorum. Ancak teknik bir sorun olduğundan, sigorta şirketlerinin teklif kotasının olmasından dolayı teklif verilmediğinden bahsediyorlar. Ne müşteri hizmetleri yardımcı olabiliyor, ne de site üzerinden teklif alabiliyorum.

Sigortam.net Logo
01 Haziran 10:45

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

Muratcan
01 Haziran 11:11

Sigortam.net Logo
01 Haziran 11:17

Sigortam.net Trafik Sigortası Ödemem Alındı Fakat Poliçem Oluşturulmadı

3 hafta önce

Trafik sigortası yaptırmak ve aracımı üzerime almak için Sigortam.net'ten trafik sigortası aldım, banka kartıyla ödeme yaptıktan sonra poliçem oluşturulmadı, sorunun ödemenin banka kartı ile yapılmış olması olduğu söylendi ama ödeme alındı, bir haftadır her gün aramama rağmen sorun çözülmedi ve hala...

Sigortam.net Müşteriye Göz Göre Yalan Söylemekte

19 Ağustos

Trafik sigortası yaptırdım. Rezil olduk. Bu kadar kötü bir iş bilmemezlik yok. Trafik sigortası satmak için adeta göz göre göre yalan söylüyorlar. İnsanları yanıltıp olmayan teminatı varmış gibi gösteriyorlar. Müşteri hizmeti ile görüştüğümde bana sigortayı satmak için araç arıza halinde çekici hizm...

0 Yorum

Sigortam.net Şikayetvar üye markasıdır