Sigortam.net Kasko Kelime Oyunu

30 Mayıs

Ucuz diye aldığımız poliçelere küçük puntolarla öyle maddeler ekleniyor ki kasko poliçeniz bir hiç olabiliyor. İlk defa lazım olan hasar ödemesinde kelime oyunlarıyla neredeyse hasarın yarısını bana ödettiler.

Sigortam.net Logo
30 Mayıs 19:45

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

Sigortam.net Logo
31 Mayıs 09:38

Sigortam.net Yanlış Bilgilendirme Ve Yenilemem Hakkımın Elimden Alınması

11 saat önce

Poliçe bitim tarihimle ilgili 444'lü telefondan arandım ancak ben 444'lü telefonları açmıyorum. Bunun haricinde herhangi bir mesaj gönderilmedi ve bilgilendirme yapılmadı. Yenileme süresi geçtikten sonra 444'lü numaradan yine aradılar ancak bu defa sigorta poliçenizin süresi bugün dolmaktadır, sizi ...

Sigortam.net Police Oluşmadan Karttan Ücretin Çekilmesi

12 saat önce

Sigortam.net üzerinden 55BBJ93 plakalı aracım için kasko poliçesi yenileme işlemi yaparken kasko bedeli kartımdan tahsil edilmesine rağmen poliçe oluşmadı. Bununla ilgili 6-7 kez çağrı merkeziyle görüşmeme, e-posta ile form oluşturmama rağmen ücret iadesi hala yapılmadı.

Sigortam Net Rıza Dışı İşlem

12 saat önce

Sigortam net tarafından aile bireylerime yaptırmış olduğum sağlık poliçesi süresi dolunca rızam dışında yenilenmiş ve hesabımdan para çekilmiş hem de çok yüksek fiyatlardan, poliçe satmak için defalarca arayan firma bunun için bilgi bile vermedi artık kart bilgilerimi güvenip vermek istemiyorum

Sigortam.net Pişman Ettin Beni

1 gün önce

Sigortam netten almış olduğum DASK (DASK Anadolu Sigorta ait ) poliçesinde isim hatası olduğundan dolayı nüfus müdürlüğünde ikametgah aldıramıyorum İsim değişiklik talebinde bulunmama rağmen 3 gündür resmen süründürüyorlar. Sadece poliçe sahibi adı değişecek poliçeyi iptal etmeyeceğim neden bu kadar...

Sigortam.net Trafik Sigortasıyla İlgili Mağduriyetim

1 gün önce

Trafik sigortası yaptırdığım 552 ***9401 numaralı sigortam için İş Bankası kartımdan 4080+4080+3650=11810 TL kesilmiştir. Telefon ettiğimde numaramın engellendiğini fark ettim. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Bu kişiler hakkında dava açacağım ve yakalanmalarını rica ediyorum.

0 Yorum

Sigortam.net Şikayetvar üye markasıdır