20 Şubat 2013

Siemens Ürün İadesinde Ücreti Ödemiyor!

Siemensten peşin parası verilerek çamaşır bulaşık ve buzdolabı aldım. Üsküdar bayiden teslim almadım. evlenince getirtecektim. iade etmek zorunda kaldık, sözleşmeye göre kesinti yapılacaktı. evet haklılar sonuçta ben sözleşmede buna okey diyerek imzaladım. ama bana hemen iadesi yapılır dendi.

Ardan 1 aya yakın süre oldu hala yatırmıyorlar. ben hesabımı ona göre yaptım, onlar yüzünden kredimi geciktiriyorum. nasıl böyle bir kurumun genel müdürlüğü hala bayisine dönüş yapmaz ve para ödenmez bize. evimi yeni diziyorum bundan sonra asla Siemensten bir çöp bile almak istemiyorum. Bin kez mi arayacağız yapın diye. birileri lütfen artık ilgilensin ve dönüş yapsın bize.

Ozgul 384 Okunma

Cevaplar

  • Siemens Temsilcisi04 Mart 2013

    Sayın İlgili, Şikayet konusu olay ile ilgili tüketicimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinizi rica ederiz. Saygılarımızla SIEMENS İletişim Merkezi 444 66 88

  • Ozgul 26 Şubat 2013

    siemens hala bıze para ıadesı yapmıyor . konu ıle ılgılı yardımcı olur musunuz

  • Ozgul 25 Şubat 2013

    hıc bırsey yapılmadı. avukatla gorusucem yarın sabah

  • Ozgul 25 Şubat 2013

    para hala yatırılmadı. ya nasıl gereklı işlemlermiş anlamadık ya. ya artık su paramızı yatırır mısınız? ya nıye bu kadar ılgısızsızn. nıye ben sızın yuzunuzden hala fazı odeyım. allah kahretsın nasıl rezıllık. napalım. tuketıcı mahkemesıne mı basvuralım. kesşke hıc bu kaar ıyı nıyet gostermeseydık

  • Ozgul 22 Şubat 2013

    siemens sadece konuyu cozeceğine dair telefon açtı ve 2 gundur. hıc bır acıklama yok. hala nıcın paranın gonderimi yapılmıyor anlamadık. kredi borcumun ödemesini nıye bu sebepten ödeyemiyorum. ya artık lütfen hakkımız olan paramızı yatırn. bu kudar kurumsal bır fırma bu surecı bu kadar uzatarak nıye rezıllık yasatıyor. kafam sureklı hesaplarımda yattı mı dıye. allah kahretsın nasıl pişmanım aldığım için.

  • Ozgul 21 Şubat 2013

    Hala iademiz gerçekleştirilmedi.

  • Siemens Temsilcisi20 Şubat 2013

    Sayın İlgili, Tüketicimizin başvurusu takibe alınmış olup, gerekli işlemler başlatılmıştır. Bilgilerinizi rica ederiz. Saygılarımızla SIEMENS İletişim Merkezi 444 66 88

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap