Emine sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Kurutma Makinesi Koku Sorunu

18 Ekim 2023 20:18

Kurutma makinesi dün bağlandı bugün havlu kuruttum. Kötü koku var iade hakkım varsa iade etmek istiyorum. Baştan bu sorunu yaşıyorsam devam etmek istemiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım servis göndereceklermiş. Onların da diyeceği şey belli aslında makineyi savunacaklar, az önce bir yorum da da aynı makine de koku olduğunu yazmışlar umarım çözülür sorunum daha iki gün bile olmadı çok üzgünüm

19 Ekim 2023 09:34 (Şikayetten 13 saat sonra)

21 Ekim 2023 09:49

Ertesi gün servis geldi nemli koku olması normal dedi.

21 Ekim 2023 18:10

Madem böyle kötü kokacak satarken söyleyin de insanlar aldıklarında pişman olmasın. Benim tek sorunum kokuydu zaten eski makinenin ne suçu vardı da bir çuval para verip bu makineyi aldım. Servis göndermeniz çözüm mü şimdi neyi çözdünuz. Bugün de köyü çamaşır kuruttum aynı pis koku pişmanım aldığıma

22 Ekim 2023 15:28

Kurutma yaparken ve çıktıktan sonraki kokuyu keşke koklayabilseniz.cok üzgünüm çok pişmanım Arçelik al diyen arkadaşlarımı dinlemeyip sizin markaya güvendiğim için mağduruz evimize çöp aldık

22 Ekim 2023 17:48

Şimdi bir sorun daha çıktı ki siyah çamaşırların rengi soldu hey Allah'ım neye üzüleceğimi şaşırdım. Dert aldık başımıza ya

Yorumlar (6)

Miraz

Smart finiş özelliği gerçekten işe yarıyormu? Kırışıklıkları açıyormu? Size de çok sordum hakkınızı helal edin.

Emine

Olsun sorun değil, kıyafetler çok kırışmıyor o konuda memnunum

Miraz

Çok teşekkür ediyorum peki bir şey daha sormak istiyorum sesi çok çıkıyormu? Bir de iyi kurutuyormu?

Emine

Sesi çıkıyor yatak odasında kullanılsa belki rahatsız eder ama mutfak banyo da kullanım için rahatsız etmez çok aşırı ses yapmıyor. Dolap kuruluğunu kullanıyorum kurutuyor fakat çok minik bir nemlilik oluyor o da sıcaklığı geçene kadar bekletiyorum biraz sorun olmuyor katlayıp kaldırıyorum

Miraz

Merhaba hangi modeli aldınız acaba? Bizde alıcazda aynı duruma gelmek istemiyoruz.

Emine

Merhaba şu an çözüm üretmeye çalışıyorum. Deterjanı değiştirdim yumuşatıcı kullanınca kötü koku olmadı, ben yumuşatıcı kullanmak istemiyorum. Eşim astım, hala deniyorum. Yun keçe ve doğal portakal kokusu deneyeceğim. Koyu renkler içinde programı değiştireceğim. Renkleri solmasın diye bakalım. Henüz deneyemedim. Aynı şikayet olursa Tüketici Hakları'na başvuracağım. Model: Siemens WQ41G2COTR (Siemens çamaşır makinesi de aldım onda sorun yaşamadım henüz)

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Kurutma Makinesi Koku Şikayeti

09 Eylül 2023 18:13