Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolap Kapağı Servis Hatası

01 Aralık 2023 17:08

Ben Denizli'nin Buldan ilçesinden yazıyorum. Cam kapaklı bir buzdolabı satın aldım ve 2 yıl kullandıktan sonra dolabın kapak kısmından ses gelmeye başladı. Servisi çağırdığımda, teknik personel kapak için bir lastik conta takarak sorunu çözdüğünü ifade etti. Ancak 2 yıl sonra aynı sorun tekrar ortaya çıktı ve servisi yeniden çağırdım. Bu sefer kapak camının çatladığını ve bunun garanti kapsamında olmadığını söyleyerek servis ayrıldı. Siemens markası yetkilileriyle iletişime geçtim ve bugün bir bayan tarafından arandım. Bana kapak camının garanti kapsamında olmadığını ve tamirat için 2250 TL masraf çıkacağını belirttiler. Kendi inisiyatifimi kullanarak 2000 TL ödemeyi teklif ettim. Servisin yaptığı hatayı tüketici olarak bizim üstlenmemiz isteniyor.

01 Aralık 2023 16:57

Cevap bekliyorum

01 Aralık 2023 17:13 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Asiye

Cam kapak buzdolabı almayı düşunuyordum. Yorumlara bakayım dedim. Çünkü cam kapak hakkında hiçbir bilgim yoktu. Ama yorumları okuyunca almaktan vazgeçtim. Teknik servistende pek memnuniyet yok galiba

Bekir sonuçtan memnun

Bekir
26 Ekim 2024 20:09
"Geçte olsa sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
11 Ekim 2023 19:24