Siemens Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar

16 Ekim 2024 11:48

Tarafınıza ait 12/02/2020 yılında alınan Siemens KD65NVI 20N/01 model buzdolabı kapağının iyi kapanmadığını şikayetini yetkili servise ilettim. Bu durumun normal olduğunu söylediler. 2 yıl sonra buzdolabının kapağı paslandı. Yetkili servis kapağı değiştirdi. Bir süre sonra da buzdolabımın içindeki sebzeleri dondurduğunu gördüm. Yetkili servis çağırdım. 11.12.2023 yılında yetkili servis geldi. Bir sorun olmadığını, buzdolabımın her sene fişinin çekilip iki gün dinlendirilmesi gerektiğini söyledi. Aynı sorunu 2024 yılında tekrar yaşadım ve yetkili servis çağırdım. Servis, buzdolabımın her yıl fişinin çekilmesi gerektiğini tekrar iletti. Ben, no frost bir buzdolabının neden fişinin çekilmesi gerektiğini bir türlü anlamış değilim ve şu anda da Siemens buzdolabım su akıtmakta, sürekli içini kurulamak zorunda kalıyorum. Siemens gibi köklü bir firmanın bu şekilde bir buzdolabı satmasını anlam veremiyorum. Gereğinin kısa süre içerisinde yapılıp, tarafıma iletişim bilgilerimden ve bu açıklama üzerinden bilgi verilmesini talep ediyorum.

16 Ekim 2024 13:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 19:19
Deniz sonucu yetersiz buldu

Buzdolabımızın Bitmeyen Soğutma Sorunları

09 Şubat 15:15
Buzdolabımızın Bitmeyen Soğutma Sorunları
Yildirim sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 15:07

24 Ağustos 2023 20:08