25 Şubat 2013

ShoppingTV Bozuk Telefonu Gönderdiler!

Shoppingtvden almış olduğum telefon bozuk geldi bazen çalışıyor bazen hiç çalışmıyor şuan hiç çalışmıyor garantiye yolladım aynı şekilde geri geldi ben bu ürünü iade edilmesini istiyorum bu firmadan şikayetçiyim her saat aramama rağmen ulaşamıyorum ayrıca hediyesi var dediler oda çıkmadı.

Ensar İ. 135 Okunma

Cevaplar

  • ShoppingTV Müşteri Temsilcisi15 Mart 2013

    Değerli Üyemiz, Bilgilerinizi kontrol edebilmemiz için cep telefonu numaranızı ya da kayıtlı müşteri numaranızı, bilgi güvenliği açısından yardim@shoppingtv.com yazışma adresimize göndermenizi rica ederiz. Saygılarımızla

  • ShoppingTV Müşteri Temsilcisi13 Mart 2013

    Değerli Üyemiz, Sormuş olduğumuz sorulara sağlıklı bir yanıt alamadiğimiz için, konuyla ilgili gerekli işlem yapılamamaktadır. Şuan yazılarımızı okumadiğiniz için ve arzu ettiğimiz cevabı sizden alamadiğimizdan dolayı bilgi veremiyoruz. Saygılarımızla

  • Ensar İ.12 Mart 2013

    ben gayet iyi okuyorum akşama kadar size süre aramadığınız zaman direk mahkeme hem siz bana 4446070 arayın demedinizmi lan bunun sonu mahkeme size akşama kadar süre

  • ShoppingTV Müşteri Temsilcisi12 Mart 2013

    Değerli Üyemiz, Sormuş olduğumuz sorulara sağlıklı bir yanıt alamadiğimiz için, konuyla ilgili gerekli işlem yapılamamaktadır. Şuan yazılarımızı okumadiğiniz için ve arzu ettiğimiz cevabı sizden alamadiğimizdan dolayı bilgi veremiyoruz. Saygılarımızla

  • Ensar İ.11 Mart 2013

    Bakın ben deli falan deyilim okuduğumu anlıyom dediğiniz yeride arıyom artık abonesi oldum her gün arıyom artık yeter siz aramadınız bende bu firmayı savcılıkla ilgili soruşturma açarım siz yapmadınız işinizi ben yaparım bu mesajı görenler yarın size son şans arayın ve alın telefon hattı bile okumuyo keriz gibi ay başı geldi taksidini yatırdım bu siz bu sefer gerçekten son uyarım)))

  • ShoppingTV Müşteri Temsilcisi05 Mart 2013

    Değerli Üyemiz, Yazılarımızı dikkatli bir şekilde okumanızı önemle rica ederiz.

  • Ensar İ.05 Mart 2013

    yeter be artık kaç kere aradık hep arıyoz biz sizi ararız bakın size son bir gün ya arayıp telefonu alırsınız yada ben tüketici haklarına kadar çıkarım yeter artık ya)))

  • ShoppingTV Müşteri Temsilcisi05 Mart 2013

    Değerli Üyemiz, Bilgilerinizi kontrol edebilmemiz için cep telefonu numaranızı ya da kayıtlı müşteri numaranızı, bilgi güvenliği açısından yardim@shoppingtv.com yazışma adresimize göndermenizi rica ederiz. Saygılarımızla Sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmemiz için Shopping TV ile ilgili tüm istek ve şikayetlerinizi yardim@shoppingtv.com mail adresimiz veya 444 60 70 müşteri hizmetlerimiz ile paylaşabilirsiniz...

  • Ensar İ.04 Mart 2013

    ne zaman yapacaksa yapsın artık yeter ya bozuk telefonla kaldımya ben bu telefonu istemiyorum geri alınsın o kadar neyi çözüyolarki anlamadım yarın arayın artık)))

  • ShoppingTV Müşteri Temsilcisi04 Mart 2013

    Değerli Üyemiz, Müşteri hizmetlerimiz konuyla ilgili çözüm odaklı işlem yapacaktır. Saygılarımızla

  • Ensar İ.02 Mart 2013

    Ben 4446070 i aradım biz sizi ararız biz sizi ararız ne zaman ya arayacaksınız ya ben telefonsuz kaldım ya ben bu telefonu istemem bu telefonu geri vermek istiyom paramıda iade edilmesini rica ederim yeter artık hep eyliyonuz. bügün tam 5 gün oldu bu telefon gidecek.

  • ShoppingTV Müşteri Temsilcisi28 Şubat 2013

    Değerli Üyemiz, Bilgilerinizi kontrol edebilmemiz için cep telefonu numaranızı ya da kayıtlı müşteri numaranızı, bilgi güvenliği açısından yardim@shoppingtv.com yazışma adresimize göndermenizi rica ederiz. Saygılarımızla Sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmemiz için Shopping TV ile ilgili tüm istek ve şikayetlerinizi yardim@shoppingtv.com mail adresimiz veya 444 60 70 müşteri hizmetlerimiz ile paylaşabilirsiniz...

  • Ensar İ.28 Şubat 2013

    Ben babamın verdiği harçlıklarımla aldım. Telefon bozuk çıktı. Babam bu telefonu görünce sinirlendi. Bu telefonun acil geri alınmasını ve paramın iade edilmesini isterim. bunun yanında şikayet ettim 3 gün geçti kimse aramadı.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön