08 Mayıs

Shopier stepcomtr ® / megastep ®com mağazasından ürün sipariş ettim. Ürünüm kargoya verilmedi bir hafta geçti. Ödemesi de yapıldı Üye olmadan sipariş ettiğim için kargo takibi ve ya sipariş iptali de yapamıyorum. Siparişimi iptal ettirmek istiyorum. Ürünleri almak istemiyorum. Shopier sayfasında ürün iptali ile ilgili bir alan yok. Satıcı da cevap vermeyince mağdur oldum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sipariş iptal ettirmek ve para iadesi istiyorum Order ıd: 277160990

Shopier Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Seval
12 Mayıs 11:10
Shopier Para İadesi / Megastep Kargoya Verilmemiş Ürün İptali

İthal orijinal denen ürün resmidir. Dikişlerden ne kadar orijinal olduğunu görebilirsiniz. En kötü sahte ayakkabıcı bile bunu satmaz hem de 891 TL'ye inanılmaz bir satış politikası lütfen şikayetleri dikkate alıp bu tarz satışlara izin vermeyin. Sahte taklit vs. Denilebilir. İnsanları kandırmak suçtur.

Shopier Sipariş İptali Sorunu

14 Haziran
"Hızlı ulaşıldığı için teşekkür ederim bilgilendirme mesajları çok az buna dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum"

0 Yorum

Shopier Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.