Shopier İptal Edemiyorum. Takip Numarası Göremiyorum.

13 Nisan

Shopier üye olmadan ürün satin aldım ve urunu iptal etmek istiyorum ama hiçbir yere giremiyorum nasıl iptal edeceğim. Bu ne böyle!? Mail bile gelmemiş. Hiçbir şey anlamadım. İptal etmek istiyorum lütfen yardim. Takip numarasını bile bilmiyorum ulaşamıyorum üye olmadığım için.

19 Nisan 14:05

İşlem alınmadı denildi ama kargo geldi iade etmek istiyorum. Daha önce shopıerden ürün almıştım iptal etmek istediğimi söylemiştim ve sıkayetvardan arandım ürün işleme alınmadı denildi ama kargo geldi. Sayfa da iade yok yazıyor ben bunu iade etmek istiyorum.

Shopier Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Nur
13 Nisan 17:21

Nazik konuşma ve hemen dönüş için teşekkürler!

Shopier Kargo Takibimi Yapamıyorum

09 Ağustos

Bu akşam Shopier üzerinden üye olmadan bir sipariş verdim. Ancak herhangi bir kargo takip numarası ya da siparişin durumu hakkında bir bilgim yok. Mail gelmişti ancak ben maili yanlışlıkla sildim. Siparişimi nasıl takip edeceğimi bile bilmiyorum. Sipariş bilgilerime nasıl ulaşabilirim?

Shopier Üye Olmadan Sipariş Takip

30 Haziran

Bugün Shopier üzerinden üye olmadan bir sipariş verdim. Ancak herhangi bir kargo takip numarası ya da siparişin durumu hakkında bilgi sahibi değilim. Sipariş No var fakat işe yarar mı bilmiyorum. Herhangi bir mesaj veya mail gelmedi. Siparişimi nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Sipariş için girdiğim...

Shopier Kargo Takip Numaram Gelmedi

25 Haziran

Bu akşam Shopier üzerinden üye olmadan bir sipariş verdim. Ancak herhangi bir kargo takip numarası ya da siparişin durumu hakkında bir bilgim yok. Herhangi bir SMS veya mail gelmedi. Siparişimi nasıl takip edeceğimi bile bilmiyorum. Sipariş için girdiğim telefon numarası ya da maile bir bilgi verilm...

0 Yorum

Shopier Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.