21 Ocak

Instagram'da sholevess ayakkabı satışı yapıyordu. Kampanya yapmışlar iki çift ayakkabı 299 TL EFT ile ödeme yaptım. Elimde banka dekontu var. 2-4 iş günü teslim dediler ama 10 günü geçti. Mesajlarıma bile cevap vermiyorlar ve siteden de beni engellediler. Sosyal medyada sitelerin resmini paylaşarak insanları uyarmaya çalıştım. Lütfen bana yardımcı olun. Bunların cezasını çekmesini istiyorum. Ve paramı geri almak istiyorum. Parayı gönderdiğim kişinin adidas var. Instagram'da da şikayet bölümünü de doldurdum.

Sholevess Instagram'da İnsanları Uyutmak
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Nurten
01 Mayıs 02:22

Sonuç nedir

Sholevess Siparişimi Göndermedi

18 Şubat

Sholevess Instagram sayfasından ücretini ödediğim halde verdiğim sipariş ayakkabılar hakkında asla hakkında bilgi alamıyorum. Numaraya ulaşamıyorum hesap kapandı. Bu art niyetlileri her yere şikayet edeceğim IBAN sahibi m*** a***. No :0536 010 ****.

17 Şubat

Sholevess adı altında Instagram'dan hesap açan Karaman şehir merkezinde yerleri olduğunu beyan eden görseller paylaşarak kampanya adı altında 0536 010 5**numarası ile iletişime geçip yanıltıyorlar. Şahsen ben mağdur olmuş bulunuyorum elimde delil olarak yazışmaları var ihbar ediyorum lütfen bu kişil...

16 Şubat

Ayakkabı seçtim yolladım sonra parayı da hesabına attım adres yazmayı unutmuşum onlarda istemedi sonra ben adresi yazdım Instagram'dan engellemişler mesaj attım paramı 4 iş günü iade edin dedim cevap vermediler. 300 TL ile m*** hesabına gönderdim.

1 Yorum

Nurten

Şikayet yazdıktan sonra bir sonuç elde eden var mı

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.