Instagram'da Shoessahanee diye bir sayfa sözde bot ayakkabı satıyor. Havale ya da EFT istiyor gönderiyorsunuz ürünlerden haber yok yani olmayan ürünleri satıyorlar numara da 0538*****04 zaten numarayı aradığınız zaman ulaşma şansınız yok çünkü hat kapalı ama WhatsApp açık oradan da yazınca okunuyor ...
Benim de aynı şey başıma geldi. 20.11.2021 tarihinde kampanya var dediler EFT yoluyla 100 TL gönderdim fakat ondan sonra ne geri dönüş yaptılar ne de siparişim geldi. A*** K*** isimli şahısa EFT yoluyla gönderdim ve paramın iadesini istiyorum.
Bu sayfadan uygun fiyatlı diye ürün almıştım bir de EFT havale ile. Bari dandik bir ürün gönderseydiniz. Para havaya uçtu yani. Bankadan para iadesi istedim o da yapılmadı. Aslında böyle şeylere kanmam ama oldu bir kere.
Siparişimi Vermediler, IBAN 'a para attım. Yanılttı. Yazıyorum bakmıyorlar da, bu nasıl bir iş. Şikayet edeceğim. Bu devirde böyle bir şey mi olur bir hafta oldu yazıyorum bakmıyorlar da yok böyle bir şey, gerçekten anlamıyorum. Yanıltılmak hoş bir şey mi?
150 TL'lik ürün aldım EFT yoluyla gönderdim ortada ne ürün var ne de geri dönüş sağlayan kötü bir durum CİMER'e şikayette buldum sürekli aynı şeyleri paylaşıp duruyorlar. Acil yapılması gereken neyse yapılmalı bu işin peşini bırakmayacağım. Ya bu ne demek akıl mantığa sığmıyor.
Ürünlerin ödemesini EFT ile yaptım. Ödemeden sonra ne ürün gönderdiler ne de kargo bilgisi paylaştılar. Konuşmaları ve dekontu elimde hala saklıyorum. Tüketici Hakları mahkemesine başvurdum, oradan hala yanıt bekliyorum.
Parayı alıp ürünü göndermiyorlar, yazık bu kadar insanın parasını alıp telefonlara bile dönememeleri...EFT yaptım ama EFT yaptıktan sonra cevap vermiyorlar, ürünlerin hiçbiri zaten ortada yok... Helal etmiyorum kesinlikle.
Instagram da Shoessahanee adlı sitede ayakkabı satışı yapılıyor ve ücret havale ve EFT olarak yapılıyor. 10 gün oldu sipariş vereli ve ödemeyi yapalı firmadan asla artık ses çıkmıyor arıyoruz ulaşamıyoruz ürünler gelmedi parasını almalarına rağmen bütün yorumlara kısıtlama yapılmış ulaşım yapılmıyor...
Instagram 'da bir sayfa var. https://instagram.com/shoessahanee bot ve kaban aldım parasını aldılar fakat ürün gelmedi. Dönüş de yapmıyorlar. İyice bakınca müşteri diye sahte hesaplardan kendilerini övmüşler. Ya da ne alakaysa başka çok uygun şey satan sahte satıcılar sadece bu sayfayı takip ediyor.
3 gün önce Instagram sayfasından ürünleri sipariş verdim. Hesap Shoessahanee sayfası verdiğim siparişin ücretini önceden ödemiştim. Dekontu duruyor. Şu an hiçbir şekilde WhatsApp'tan geri dönüş yapılmıyor.
https://instagram.com/shoessahanee?utm_medium=copy_link sayfasından sipariş verdim ücreti hesaplarına yatırdım ama hala geri dönüş yapılmadı sayfaya hem Instagram hem WhatsApp üzerinden yazıyorum mesajıma cevap dahi verilmiyor telefon numarası üzerinden aradığımda numaranın kullanılmadığı söyleniyor
Instagram 'da bir sayfa var. https://instagram.com/shoessahanee?utm_medium=copy_link linki bu adı da shoes şahane bot ayakkabı satıyor. Havale ya da EFT istiyor gönderiyorsunuz, ürünlerden haber yok. Ama parayı ödemeden önce hemen cevap veriyorlardı. Şimdi ne Instagram'dan ne de WhatsApp'tan cevap v...
Merhaba Shoessahanee Instagram sayfasından 150.00 TL lik alışveriş yaptım. Instagram sayfasındaki iletişim numarasını aradım numara kullanılmamakta. Ve herhangi bir dönüş yapılmadı. WhatsApp ta çevrim içi görünüyor yazdıklarımı gördükleri halde cevap vermiyorlar
Instagram 'da bir sayfa var https://instagram.com/shoessahanee?utm_medium=copy_link linki bu adı da Shoes Şahane bot ayakkabı satıyor. Havale ya da EFT istiyor gönderiyorsunuz ürünlerden haber yok üstüne bir de engelliyorlar. 1 haftadır yaşıyorum geri dönüş sağlamıyorlar. Tam yanıltıcılar memnuniyet...
Shoessahanee insta sayfası kargonun ne zaman geleceğini haber vermiyorlar 9 gün oldu mesajlara cevap yazılmıyor Mu***d Ali o**as adına para gönderdim sayfada yorum yazmaya izin verilmiyor eski gönderileri müşteri memnuniyeti
diye paylaşılıyor para iadesi yapılmasını istiyorum.
Instagram da bir sayfa bu adı da Shoessahanee bot ayakkabı satıyor. Havale ya da EFT istiyor gönderiyorsunuz ürünlerden haber yok ürünler teslim ediliyor mu bilgisi olan bilgilendirebilir mi?Parayı gönderdikten sonra cevap yazmıyorlar gönderilerin altına yorum yazmıyorlar eski gönderileri paylaşıyor...
Ayakkabı sattıklarını iddia eden fakat parayı havale EFT olarak alıp ortadan kaybolan yanıltıcılar. Parayı hemen istemelerine rağmen asla dönüş yapmıyorlar. Ürünlerden eser yok. G** y** diye bir isime hesap açılmış. Telefon numarası ise 0538 096** 04. Gereken her yere başvurup hukuki süreci başlatac...
Parayı yatırmama rağmen ürünleri göndermiyorlar. Instagram'da sahaneshoes sayfası, sipariş verinceye kadar ilgili verdikten sonra iletişim kurmuyorlar. Başka bir telefondan yeni sipariş gibi görüştüm hemen döndüler. Ama sonra kendi siparişimden bahsedince yine sessiz kaldılar.
Shoessahanee (Instagram) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Shoessahanee (Instagram) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Profili
Shoessahanee (Instagram) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.