Deprem destek listelerine hızlı erişin!
SGK ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

SGK'DAN Askerlik Borçlanması

Murat
Murat 29 Ocak 23:31

Merhaba askerlik borçlanması yaptım ama yanlış hesap çıktı. 278 TL ödemem gerekiyor Muş. Bir daha başvuru yapsam 1 ay sonra düzelir mi acaba nasıl bir işlem yapmam gerekiyor acaba bana yardımcı olur musun SGK ya gittim biliyoruz diyorlar ilgilenmediler

10 Şubat

Sgk Ssk Olmayan Borcum İçin Banka Hesabım Blokeli

Banka hesabıma bloke var. Aylardır kaldırılmadı. Ne borcum varsa söyleyin bizde bilelim. Ne hakla nasıl bloke koyarsınız? E-devlet UYAP her yerden baktım, size borcum falan yok. Arıyorum borcunuz yok diyorsunuz, o zaman neden hala hesabımda bloke var? Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

• profile
1 Destekçi
24 Ocak

SGK 16 Yaşında Borçlanma Talebi

1981 doğumluyum 1997 de pancar ektim benden 1997 yılında 1.01TL kesinti yapılmış SGK ya borçlanma talebinde bulundum 18 yaşını doldurmamışsın borçlanma yapamazsın diyor. Peki niye pancar ekme e müsaade ediyorsun niye hesabımdan kesinti yapıyorsun dedim. Beni bu konuda bilgilendirir misiniz.

02 Ocak

SGK Borçlanma Primlerim Silindi

Fakülte veya yüksekokullarda kendi hesabına okuduktan sonra subay veya astsubaylığa nasbedilen veya yedek subaylık hizmetini takiben subaylığa geçirilenler ile Emniyet Hizmetleri sınıfında istihdam edilen kişilerin kendi adlarına okumuş oldukları fakülte ve yüksekokul sürelerini borçlanarak hizmette...

04 Kasım 2022

2008 Yılından SGK Pirim Borcu

2008 yılında iş yerimi kapattım, ve bana 2022 yılında tebligat geldi. Tam 13 yıl sonra. 32.699 TL borcum var mış. E devlete giriyorum herhangi bir borç gözükmüyor. Banka hesaplarıma SGK haciz koymuş. Ben bu haczin kaldırılmasını istiyorum. T. C. 1054980**** Lütfen yardım edin.