SGK Staj Sigortası Gözükmüyor

16 Mart

1995/1998 Yılları arasında Trakya Üniversitesi ® Keşan Meslek Yüksek okulunda okudum. Mesleki açıdan yeterlilik için zorunlu stajı Aksaray, köy hizmetleri kurumunda yaptım. 03/03/1998 yılında melek yüksek okulundan mezun oldum. SGK da bir başlangıç gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

21 Mart

Jandarma personeliyim, 08.09.1999 mezunu, 1998,1997... Mezunu ADB. Lar ve 2023 ve sonrası mezun olan Asb. Ların sivil öğrencilik borçlanması SGK Tarafından öne çekilerek sigorta başlangıcı olarak kabul edilip sayılmakta iken, 2000-2001-2002 yılı mezunu Asb. Ların üniversite öğrencilik borçlanması s...

SGK Staj Girişi Sistemde Görünmüyor

18 Ocak

Staj sigortası girişi sistemde görünmüyor 1998 yılında Adana yeşilevler endüstri meslek lisesi son sınıf öğrencisiyken 1 yıl boyunca gördüğüm staj sistemde çıkmıyor, staj gördüğüm kurum bir devlet kurumu bizler meslek lisesi öğrencisi olarak haftada 3 gün gördüğümüz staj olmazsa mezun olamıyoruz.

SGK Saglik Sigortası Primi

17 Ocak

Hukuk fakültesinden mezun oldum staj sürecimi tamamladım Hiçbir sağlık kurumundan faydalanmamama rağmen GSS adı altında 712,17 TL borç görünüyor. 6 ay önce GSS affı çıkmış 10.000 TL'nin altında bulunan borçlar silinecekmiş. Neden silinmedi benimkisi o zaman sormak istiyorum.

3 Yorum

Bora

Aynı durum bende de var. SGK'ya okuldan aldığınız belge ile başvurun diye bilgi verdiler.

Serhat

Merhaba. Konuya ilişkin kurum burada yazdığınız şikayeti dikkate almamakta. Eksik sigorta primiyle alakalı dava yoluna gitmeniz gerekmekte. İletişime geçerseniz konuya ilişkin ayrıntılı bilgi verebilirim.

Kürşat

Merhaba benim staj girişi görünmüyor bununla ilgili bir yol bılıyormusunuz

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.