Sgk Rapor Ücreti Yatmıyor

Merhabalar, 31.05 - 04.06 2022 tarihleri arasındaki istirahat raporuma istinaden, SGK iş göremezlik ödemem üzerinden 2 ay geçmesine rağmen tanımlı banka hesabıma aktarılmamıştır. İşleminin yapılarak iş göremez ödeneğimin tarafıma yatırılmasını arz ederim.
Merhabalar, 26.05 - 06.06 2022 tarihleri arasındaki istirahat raporuma istinaden, SGK iş göremezlik ödemem üzerinden 2 ay geçmesine rağmen tanımlı banka hesabıma aktarılmamıştır. İşleminin yapılarak iş göremez ödeneğimin tarafıma yatırılmasını arz ederim.
Benim rapor paramı kesmişsiniz neye dayanarak benim paramı kesiyorsunuz benim hiçbir yere borcum yok ama rapor parasını almışsınız ben verem tedavisi görüyorum 1 aydır çalışamıyorum. Bu paraya ihtiyaç ım varken sizin paramı aldığınızı öğrendim. Bana dönüş yapın
Sigortalı çalışmaktayım, fakat el bileğimde kış olduğundan dolayı ameliyat oldum. 1. Ayın 20 sinde başlayıp 21 günlük istirahat raporum hala yatmadı. Kocaeli Gebze sosyal güvelik kurumu rapor ücretleriyle ilgisizdir. Çalışmaları çok zayıf mağdurum. İlgi yok alaka yok. Vatandaşlara hizmetleri çok zayıf isteksizler. Bu Kocaeli Gebze SGK hep böyle yapıyor. İşlerini çok yavaş yapıyorlar.
Bu konuyu lütfen dikkat e almanızı rica ediyorum. 1 buçuk aydan beri rapor param ® yatmıyor. Böyle bir şey var mı ya her gün düzenli sigortam ödeniyor. Mesele rapor ücretine gelince vatandaş mağdur oluyor. Lütfen ilgilenin rica ediyorum sizlerden.