SGK İşini Yapmıyor Bir Ay Zarar Gördüm

24 Mart

SGK Askerlik Borçlanması için e Devlet ® ® ten yaptığım başvuru işleme alınmıştır diyor. Fakat bana hiçbir tebligat mektubu gelmedi. Yaklaşık 3 hafta oldu hala bir sonuç yok. E-devlete girdiğim de başvurunuz kayda alınmıştır yazıyor ama Bu işin sonucu nedir, ne zaman ödeme yapacağım öğrenmek istiyorum.

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Bursa SGK İl Müdürlüğüne

26 Ağustos

2011 yılında Vakıflar bankasına. 720 gün doğum borçlanması yaptım e devlette göremiyorum dekontlar SGK de dosyamda. Olmasına rağmen 720 gün eksik gün sayısı diye ret etmişler emekliliğimi tekrar SGK ye gidip dosyamın incelenmesini rica. Ettim sonuçta ben bu ödemeyi yaptım 5915 günüm var 720 günle bi...

SGK Ödemeyi Yaptım Ama Halen Borçlu Gözüküyor.

12 Mayıs

Merhaba, 7440 yapılandırma SGK ödemeyi peşinat şekilde ödediğim halde e devlette halen aşağıdaki gibi yazmaktadır: 1119952605 4b sicil numarası için : 1119952605 4b sicil numarası için : Dikkat! Ek 17/19/63/76/83/84 borçlanmasını bitirmedi neden halen kaldırılmadı. Açıklama yok.

SGK EYT Sonuçlan Mamış Onun Kakılması İçin

13 Nisan

SSG prim ödemesi yaptım. 2022 yılına ait e-devletten borç gözüküyor. Ne yapmam lazım? EYT başvurumu da İzmir Organize SSG'ye yaptım. Hala sonuç yok, ne yapmam lazım? 03.09.2023'te EYT başvurusu yaptım, sonuç yok. Ne yapmam gerekiyor? Yeniden SSG kurumuna gitmem gerekiyor mu? Öğrenmek için.

2 Yorum

Ben 6 ay oldu alamadım hala

Ali

Dosyanızın durumunu e devlette dys döküman takip sisteminden görebilirsiniz. Ayrıca bankaların SGK prim ödeme ekranlarından borç çıkıp çıkmadığını görebilirsiniz. Youtube.com ta bir çok video var bununla ilgili veya SGK müdürlüğüne gidip durumu aynı gün içinde çözebilirsiniz. Yalnız erken gitmenizi tavsiye ederim. Bazı SGK'lar her gün belli bir sayıda müracaata bakıyor. Bence vakit kaybetmeden gidin. 31 Mart'ta kadar hallederseniz 1 Nisan'dan itibaren hak kazanmaya başlarsınız. SGK'larda sizinle aynı durumda olan kişiler gün içinde problemini çözebiliyor.

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.