SGK İş Görememezlik Rapor Ücreti

Sayın yetkililer adli vaka geçirdim suresi 15 güne geçmesine rağmen rapor paramı alamıyorum zor durumdayım yardımcı oluruz defalarca yetkililerle irtibat kurmama rağmen yardımcı olunmadı Lütfen yardımcı olunuz kendim çok mağdur durumdayım kiramı ödeyemiyorum kişisel bakımlarımı karşılayamıyorum zor ...
Babamın yetim aylığı alıyorum geri dönük5 sene paramı yanlış işlem yapıldığı için alamadım dilekçe verdim neden hala bir haber yok 170 arıyorum dilekçe beklemede diyor nedir bu ya bu konu hakkında bilen biri var mı? 2 ay oldu ya bir sonuç istiyorum artık CİMER'e kadar şikayet ettim
Çalıştığım iş yerinde, 4 ay sonra aniden rahatsızlanıp hastaneye gittim ve direk ameliyata aldılar. Ameliyattan sonra doktor 1 ay rapor verdi. Raporu iş verenime verdim ve SGK ya sisteme başvuru yaptılar e devlette raporumun aktif olduğu gözüküyordu. Raporu aldıktan 20 gün sonra PTT'YE gittim ve sağ...
SGK rapor param yatmadı05.08.2022-11.08.2022 tarihler arası Covid geçirmem sebebiyle raporum mevcut olup iş yerim tarafından da onaylanması sonucunda 15 gün geçti yatmadı. 170 devamlı arayıp talep oluşturdum ama geri dönüş yok. Konu hakkında çözüm ve rapor paramın yatmasını rica ediyorum
Benimde 7 günlük rapor param hala yatırmadılar. 170 onaylamış ama SGK da işlem diyor is yerimde onaylamış sadece SGK'da işlem hala bekliyorum ne yapıyorsunuz. Siz orada milleti ve beni mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yok bende sonuna kadar şikayet edeceğim en büyüklere kadar
SGK iş görememezlik rapor ücretim e devlet ® üzerinden yatırılmış gözükmesine rağmen yatmadı aradım talep oluşturdum geri dönüş için bekliyorum ilgililerin konu hakkında dönüş yapmasını bekliyorum para gönderilmediyse neden gönderildi olarak gözüküyor.
İş görememezlik rapor ücreti alıyorum 2 haftada bir raporum yenileniyor trafik kazası geçirdim devam raporu verilmesine rağmen 1 hafta geçti hala rapor param yatmadı. Bir ücret veriyorsunuz evet ama verene kadar süründürüyorsunuz neden devam raporu verilmesine rağmen bu kadar geç yatar