Sgk Gss Prim Borcu

İşitme engelliyim %65 engelli raporluyum hiç sigortalı işte çalışmadım 2012 sonrası GSS prim borç 18.689,62 TL çıktı. Engelli maaşım yeni kesildi. Ben bunu nasıl ödeyeyim ödeyemediğim halde durduk yere faiz işliyor mağdur durumdayım. Sağlıktan yararlanmak istemiyorum bu sistem saçmalığı değişmeli.
Haziran ayında boşandım fakat babamdan SGK lı olmam gerekiyor ama Fırsat Bu Fırsat hemen temmuz ayı itibariyle GSS prim borcu yansıtılmış sebebi nedir öğrenebilir miyim? Çalışmıyorum bu durumda o borcu nasıl ödeyebilirim ki zaten babam dolayısıyla SGK hakkına sahibim
EYT olayından dolayı 2011 emekli olmam gerekirken 1016 ya kadar bekletildim, bu zaman zarfında bir yerde çalışmadım hastaneye (özel) de ailece ücretli olarak gittik ben emekliliği beklerken vefakarlık beklerken fazladan yatırdığım primlerle emekliliği beklerken bir de borçlandırılmışım. Emekliliği h...
GSS prim borcum 18 yasından bu yana katlanarak faiz yiyor şu an 25 yasındayım 7 bin lira olmuş ben kafayı yiyeceğim ben napacağım ailemde sahip çıkmıyor bu borca asla ödemem diyorlar ben delireceğim lütfen Allah rızası için yardımcı olun ben çalışmıyorum da ne yapım ki bu borçtan kurtulmak için.
GSS prim borcum 7400 TL'ye 1 ayda nasıl çıkıyor ben bu borcu kabul etmiyorum ben çalışmıyorum hiçbir sağlık güvencem yok babam sahip çıkmıyor ben bu borcu nasıl öderim lütfen yardımcı olun Allah rızası için ben delirmek üzereyim ne olur yardim edin ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum ben ne yapacağımı bilemiyorum bana yardım edin