Sgk Giriş Bildirgesi Yapılması

%65 malulen emekli etmesi gerekir girişini yapmalı, engelli haklarından faydalanmak istiyorum

Engelli haklarının tamamından faydalanmak istiyorum

10 istihdam hakkımı yediler bilimsel araştırma ile gereğinin yapılmasını arz ederim nakdi geri dönüşünün yapılmasını talep ederim

İstihdam hakkını boca ediyorlar insanları kendi teşvikleri ile engelliyorlar bilimsel araştırma ile gereğinin yapılmasını talep ederim illa icraate dökünüz

Gecikme sebebi istihdam hakkına engel olmak gereğinin yapılmasını rica ederim bilimsel araştırma ile bilgilenin

Her şey (tamamen) bilimsel araştırma ile gereğinin yapılmasını gerekmektedir

Hem yetim haklarından hem de engelli haklarından faydalanmak istiyorum herhangi bir çözüm sunamadılar ikisininde haklarından faydalanmak istiyorum gereğinin yapılmasını talep ediyorum

Engelli haklarını ve öksüz haklarını alamadım acaba bir sıkıntı mı var kontrol etmenizi telafi edilmesini arz ederim bilimsel araştırma ile gereğinin yapılmasını talep eder rica ederim engelli raporum var yetimhaneden aldığımıza dahil belgeler mevcut haklarından faydalanmak istiyorum malulen emeklilik hakkımı kullanmak istiyorum gereğinin yapılmasını arz ederim

Acaba bir sıkıntı mı var ya da biri yanlış işlem mi yaptı ailemden birimi işlem mi yaptı bilimsel araştırma ile gereğini yapınız devlet destekli kaç aydır rapordan cevap bekliyorum düzeltin arz ederim raporu aldığımdan beri bir türlü alamadım engelli haklarını ve giriş olmadığı için aile yardımını, şimdi engelli kimliği ile malulen emeklilik alacağım gereğinin yapılmasını rica ederim arz ederim

Derhal

CİMER başvurumu sevk etmedi gereğinin yapılmasını arz ederim CİMER işlerimi tamamlasın bilimsel araştırma bilir

Her şey (tamamen) bilimsel araştırma

Durum bildirir raporu için randevu almaya çalışıyorum Kocaeli devlet Hastanesi randevu açmıyor acilen bildirmenizi ve randevu açmalarını talep ederim şikayet ederim

Al işte yanıltıcı beni buldu hat daha 1 aylık anında mıknatıs gibi buluyorlar beni ağır bir yaptırım yapmanızı talep ederim derhal

Al işte yanıltıcı beni buldu hat daha 1 aylık anında mıknatıs gibi buluyorlar beni ağır bir yaptırım yapmanızı talep ederim acilen

MHRS sitesinden randevu alamıyorum durum bildirir raporu için randevu bekliyorum Kocaeli devlet hastanesinden çok gün oldu, bana fırsat gelmiyor engel durumum var bir türlü randevu açmadılar bildirip randevu açtırmanızı talep ederim gerekli acil derhal ivedi
Engelli raporum var %65, engelli haklarından faydalanmak istiyorum gereğini yapmıyorlar raporun girişinin yapılmasını talep ederim. Engelli haklarından faydalanmak istiyorum %65 malulen emekli etmesi gerekir ve bütün haklarından faydalanmak istiyorum, emeklilik girişinin yapılmasını talep ederim.
SGK durum bildirir raporu almam için gereken SGK karşılar kağıdını vermedi engelli sigortam olmasına rağmen bende sürekli uğraşamıyorum şikayette bulunmak istedim Kocaeli İzmit SGK tam kadro eğitim almalı cumhuriyetin karnını doyurmaktan bizde kalmadı ilgilenmiyorlar bu Cumhuriyet ileri 12 yıl içinde yıkılmaya mahkum ne deyim beni barındırmayanı ben hiç barındırmam