SGK Genel Sağlık Sigortası Borcu

1995 yılında SSK'lı işe başladım 4100 SSK var sonra 2017 yılında büfe açtım Bağkur'lu oldum 2100 günde Bağkur var toplam 6200 günüm var ve 9000 gün prim ödemem gerekiyormuş bu adalet mi 4100 gün SSK var iş yerimi kapattım şubatta sigortalı işe girdim adalet istiyorum.
Sigorta girişi 08/02/1988 ve 2020 yılında emekli oldum şu an maaşım 3500 TL alıyorum 32 yıl hizmet sürem var 7820 prim ödemem var yani 7820 gün ile emekli işlemi yapıldı. Neden maaşım neden düşüktür lütfen ilgilenirseniz sevinirim.
Askerlik borçlanması yaptığımızda, bizden ödeme yapmak istediğimiz tarih aralığı soruluyor. Bizde askerlik tarihimize ait prim ödemesi yapıyoruz. SGK girişimiz askerden sonra ise ödediğimiz gün kadar SGK başlangıcı geri çekiliyor. Olması gereken ise ödediğim askerlik tarihinin başlangıç sayılmasıdır...
Ek 5 sigortam mevcut yatırıyorum primi ödedim üstüne GSS borcu çıkarıyorlar bu nasıl iş anlamadım gitti çok rahatsızım ve tedavi alamıyorum. Bir insan bu kadar mağdur edilmez ek 5 sigortam mevcut üstüne GSS borcu çıkarıyorlar Konya SGK dünyanın bir ucu hasta hasta mı gideyim ayıptır ya
SGK e devlette SGK prim ödemelerime girecekken yanlışlıkla alt sekmede olan GSS borç sorgulama kısmına girmişim. Yani tamamen tevafuk bir şekilde orada 2016 yılının 3.4.5.6.7. Aylarına ait borç gözüküyor. Araştırdığımda ise o aylarda bir işyerinde 8-10 gün çalışmıştım ondan dolayı GSS (Genel Sağlık Sigortası) borcu yansıtılmış. 199 TL. Olan borç şu an 400 TL. Bana ne mailime ne telefonuma SMS şeklinde kesinlikle bildirilmedi. Yanlışlıkla girmemiş olsam seneler boyunca o borç katlanacaktı demek ki. Ben bu borcu şu an ödemedim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.