SGK Genel Sağlık Sigortası

14 Eylül 2021

Bu GSS denen saçma bir uygulamadan borç geldiğini bugün öğrendim, böyle bir saçma sapan resmen vatandaşlarını yanıltan bir sistemi aklım almıyor. 4000 TL borç nedir çalışmayan bir insan bunu nasıl öder ve çalışmayan insana böyle bir şey sorulmadan alır para alır mı bir yönetim çözemedim, ben zaten siz bir bireyim kendimi geçindiremiyorum bu parayı nereden vereyim çalışmayan bir insan bunu nasıl ödesin aklım almıyor SGK... Bu GSS denilen eğer vatandaş düşünülüyorsa neden ücretsiz değil? Düşünmüyorsunuz neden sormuyorsunuz sizi borçlandırıyoruz diye, belki ben istemeyeceğim belki benim ödeyecek durumum yok!

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

SGK Yüksek Ücret Alınması

27 Temmuz

Mardin Kızıltepe Cihanpol Özel Hastanesinde kredi kartı ile ödeme yapılmayarak sadece nakit ödeme alınması vatandaşları mağdur etmekten başka bir işe yaramıyor ve SGK'lı olmasına rağmen tonca para alıyor. Bence denetilmesi gereken bir hastane.

SGK Sonuçlanmayan EYT Başvurusu

20 Haziran

Beşiktaş SGK; her ne hikmetse 3 aydır bir EYT başvurusunu inceleyip sonuca bağlayamadı. Hep yoğunlar, hep çok başvuru var, ancak artık bu "yoğunluk bahanesi" inandırıcılığını kaybetti! Bu çağda, biz sade vatandaş olarak bile e-devlet'e girip bir sürü detay görebiliyorken, SGK uzmanlarımız herhalde a...

SGK Bağkur Borç Affı

25 Mayıs

Bütün şeylere af getirildi ama maalesef ki Bağkur borç affı getirmediniz bir borç çıkıyor. 600 700 bin arası hangi esnaf bu kadar paramı kazanıyor sanılıyor? Bu borçları nasıl ödeyebilsin? Emeklilik günü gelmiş ama çıkan yüklü miktar borç yüzünden olamayan bir çok vatandaş var

1 Yorum

Arda

Hocam 3.5 bin tl borç çıkarıp af kelimesi kullanım sanki bir suçumuz varmış gibi sildiler şimdi 3.8 borç çıkarmışlar resmen dalga geçiyorlar bizimle çalışmayan herkesi zengin sanıyorlar herhalde. Ben yine ödemeyeceğim borç faiz korkmuyorum bana soran olmadı bu borcu yazarken madem sormuyorsunuz sigorta istiyor muyum diye bende ödemiyorum ödeyecek paramda yok zaten.

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.